single-image

Baby shower -yllätys.

Ihanaa sunnuntai iltaa <3 Eilen mut yllätettiin totaalisesti, kun ystävän kanssa sovittu saunailta muuttuikin ikimuistoiseksi Baby Shower -juhlaksi. En voisi kiitollisempi tuosta yllätyksestä olla ja näistä ihanista ihmisistä keitä olen etuoikeutettu kutsumaan ystäviksi.

Mulle ei ole koskaan aikaisemmin järjestetty mitään vastaavaa joten en osannut alkuunkaan odottaa mitään yllätystä.  Olin aikaisemmin pohtinut, pitäisinkö nuo baby shower -juhlat kotona ystävilleni, mutta koska tämä vuosi on niin tapahtuman täyteinen ja järjestämistä on jo muutoinkin yllin kyllin, ajattelin pärjääväni ilmankin. Muutenkin mulla ei ole sellaista ’tyttöporukkaa’ ystävinä vaan lähimmäiseni asuu ympäri suomea ja ajattelin babyshowereiden järjestämisen olevan vaivalloista etenkin vieraille matkustamisen vuoksi 😀

No, niin ihania ystäviä eri puolelta suomea ja eri asiayhteyksistä mulla on, että he, toisilleen keskenään tuntemattomat olivat yhdessä juonineet juhlat mun päänmenoksi. Välillä mä todella pohdin, että mitä mä olen tehnyt oikein, että olen saanut näin ihania ihmisiä mun elämääni. Toisaalta, olen aikuisiällä karsinut lähipiirini sellaisiin ihmisiin, keiden seurassa oikeasti viihdyn, ketkä oikeasti antavat enemmän kuin ottavat ja keitä voin ylpeydellä ja rakkaudella kutsua ystäviksi. Sellaisia mun ystävät nykyään ovat.

Juhlat alkoivat niin, että lähdimme mieheni kanssa ystäväpariskunnan luokse ’saunailtaan’. Outoa tässä hommassa oli jo se, että saunominen oli peruttu, mutta sovittiin, että tehtäisiin ruokaa ja hengailtaisi, mentiin siis katsomaan heidän uutta kotia. Ovella mua vastaan tuli heidän maailman söpöin koira Kyösti, joka herätti ihmetystä lisää, sillä hänellä oli kaulassaan juhlarusetti 😀 Mä ihmettelinkin ääneen koiran juhlapukeutumista, joka valkeni mulle sitten olohuoneeseen astuttua, kun kaikki mun rakkaimpani oli siellä! Ihan mieletöntä! Olin aivan mykistynyt. Olen edelleen.

 

 

Tytöt olivat koristelleet paikan vaaleansinisillä viireillä ja ilmapalloilla ja heillä kaikilla oli siniset vaatteet poika -teemaan sopien. Ensimmäisenä sain käteeni trooppisen hedelmäsmoothien mansikkakoristeineen. Pöydät notkuivat herkkuja kun kaikki oli leiponut erilaisia salaatteja, suolaisia piirakoita, kakkuja ja vaikka mitä! Siis ihan itse. Ruoka oli niin hyvää. Valitettavasti sitä ei vaan nykyään mahdu muhun hirveästi valtavan vauvamasun painaessa vatsalaukun lyttyyn 😀

 

 

 

Ruokailun ohella ystäväni virittivät tietokoneen näytölle videon, jossa yksi kaasoistani lähetti videotervehdyksen tietokoneen välityksellä, sillä hän ei ollut päässyt paikalle. Ihana ajatus kuitenkin, että hän pääsi sanomaan omat tervehdyksensä videon välityksellä <3 Juhlat jatkui eräänmoisella tietovisalla, jossa jokaiselle jaettiin lappu johon kunkin vieraan tuli arvata tulevan vauvan syntymäpäivä ja aika, pituus, paino, hiusten ja silmien väri. Tytöt veikkasivat myös nimi -vaihtoehtoja, mutta ne meni totta puhuen kaikki ihan väärin 😀 Hauskinta tietovisassa oli se, että kaikki muut minua lukuunottamatta veikkasivat vauvan syntyvän yliaikaisena 😀 Taitaa olla sanomattakin selvää, että minä olisin jo kohta valmis luopumaan tästä tukalasta olosta ja valtavasta mahasta, sillä veikkasin vauvan syntyvän jo 17.3. 😀 Saa nähdä miten käy. No, lähimmäksi voittanut tulee sitten saamaan ruhtinaallisen palkinnon vauvan synnyttyä 🙂

 

Tämä kuva tiivistää hyvin koko juhlan tunnelman – naurua ja iloa ja rakkautta <3

 

Viimeinen ohjelmanumero huipentui aivan mielettömän hienon vaippakakun saamiseen ja lahjojen avaamiseen johon ystäväni olivat suunnitelleet myös hauskan ohjelman. Pöytä oli täynnä heidän lapsuuden kuviaan ja minun tuli yhdistää oikea vauva oikeaan lahjaan. Mukana oli myös yksi yllätyslahja ja sen antaja selvisikin, kun poikamme tuleva kummitäti kaivoi kirjekuoresta kirjeen ja alkoi lukea sitä. Tuohon asti olin pystynyt vielä pidättelemään onnenkyyneliä, mutta kun ymmärsin ystäväni lukeavan kirjettä vanhemmiltani (jotka asuvat toisella puolen suomea), herkistyin ihan kyyneliin. Kuinka he olivatkin keksineet näin ihanan yllätyksen <3 Olin ihan sanaton.

 

Meidän vauvaa hemmoteliin ihanilla lahjoilla jotka kaikki olivat super käytännöllisiä ja tulevat varmasti meillä päivittäiseen käyttöön <3

 

Happiness is born.

 

Kummitädin tekemät töppöset ja vauvan tuleva lempibody 😀

 

Päivä oli kertakaikkiaan onnentäyteinen. Jo se, että ihmiset olivat tulleet ympäri suomea ihan vain minun yllätysjuhlieni takia paikalle, sai minut herkistymään. Saatikka se, kuinka paljon yllätykseen ja ohjelmanumeroihin oltiin nähty vaivaa ja aikaa ja ajatuksia. Joskus elämässä tulee niitä ikimuistoisia hetkiä, jotka kantaa mukanaan läpi koko elämän ja tuo päivä ja juhla oli minulle yksi niistä. Niin nauruntäyteinen, että posket olivat vielä illallakin kipeät kaikesta nauramisesta! Ja vaikka joukossa oli myös kyyneliä, olivat nekin rakkaudentäyteisiä <3

Kiitos vielä kaikille.

 

 

Pienen pojan tavaraa <3

 

Kotona tuntui etten olisi raaskinut avata koko vaippakakkua sen kauneuden vuoksi, mutta onneksi aukaisin. Kakun sisältä löytyi vielä ihania yllätyksiä vauvalle sekä pieniä lappusia äidille ja isälle, jotka olivat viestejä Baby shower -juhlien vierailta. Laput olivat ’Kolme lupausta sinulle’ – lappuja, joihin jokainen ystävistäni oli raapustanut kolme lupausta minulle, tässä muutamia niistä:

”Lupaan etten unohda teitä suuren elämänmuutoksen edessä ja annan kaiken apuni teille”

”Vaihdan kakkavaipan anytime”

”Lupaan lähteä sun kanssa kylpylään ihan kaksistaan viettämään laatuaikaa”

”Lupaan viedä sut sushille ja viinille – when needed”

”Lupaan ettet ikinä tunne oloasi yksinäiseksi”

 

 

 

Näihin lupauksiin on hyvä turvautua ja ainakin mulla on tunne siitä, että meidän poika saa syntyä keskelle ihania, rakastavia naisia <3

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook:ANNAKOO.BLOGI

2 Comments
 1. Ihana, että meidän yllätys oli siulle mieleinen. Nyt sitten odotelleen h-hetkeä, että kuka voittaa synnytyspäivän parhaiten!

  Ps. Taisin herkistyä tätä lukiessa metrossa, pitää tehdä jotain näille kyynelkanaville. ?

  • Anna Koo 5 vuotta ago
   Reply

   <3 Minä herkistyin koko päivästä <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like