single-image

Positiivinen raskaustesti. Me onnistuttiin!

Positiivinen raskaustesti tuli vihdoin meillekin <3 Iloisin yllätys, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Ja mullistavin asia mitä elämä voi tuoda tullessaan.

Mulla oli jo viikon ajan ollut tunne, että nyt me ollaan onnistuttu. Pelon sekaisin tuntein mä odotin viikonloppua ja kuukautisten alkamista ja jokainen päivä ilman kuukautisia oli mulle voitto. Joka kerta vessaan mennessä mua jännitti oliko ne alkaneet, vaikka toisaalta mulla oli aika varma olo että nyt mä olen siinä kuuluisassa siunatussa tilassa.

Useasti päivässä mä tunnustelin ja kuulostelin mun kehoa. Ei mitään muita oireita kuin rintojen polttelu ja loppuviikkoa kohti iho tuntui menevän koko ajan parempaan kuntoon. Huomasin myös ruskettuvani tosi voimakkaasti tuolla viikolla, vaikka en toisaalta tiedä oliko sillä mitään tekemistä raskauden kanssa.

Maanantaina mä sitten heräsin. Ei vieläkään menkkoja! JES! Niiden olisi pitänyt alkaa jo eilen ja mulla hormonikierto on päivälleen säännöllinen joten uskalsin iloita salaa jo vähän. Juoksin alakertaan ja kaivelin laatikoista raskaustestiä ( joita olin ostanut sinne jemmaan usean) mutta yhtään ei löytynyt. EI voinut olla totta. No, mun oli pakko juosta jo pissalle ( sillä pissahätä oli jatkuvasti kova) joten testi jäi aamulta tekemättä. Harmitti tosi paljon, mutta mä päätin että aamutreenien jälkeen mä käyn apteekissa.

Kymmeneltä meillä alkoi Hietalahden uimarannalla The Park Hietsussa Fitnessmallifinalistien kanssa aamutreenit. Mun kaaso, ja yksi parhaimmista ystävistä, Maija, piti nuo toiminnalliset treenit ja ne oli SUPER rankat! Mä olin jo ennen raskautta päättänyt että mä aion treenata ihan normaalisti läpi raskauden jos mun vointi pysyy hyvänä. Ja nyt treeni tuntui tosi hyvältä.

 

Tän kuvan mä nappasin just ennen treenejä.

Treeniltä mä kurvasin suoraan apteekkiin ja sieltä suoraan kotiin ja kotona suoraan vessaan. Pissasin purkkiin, odotin kolme sekuntia ja MITÄ! Siis tässä on pakko olla joku virhe? Miten tämä tässä näyttää tämän viivan? Mä tutkailin testiä jokaisesta eri suunnasta, luin ohjeet huolella läpi varmaan kaksikymmentä kertaa ja senkin jälkeen googletin vielä miltä kuuluu näyttää ’positiivinen raskaustesti’. Siis tältä? Siis tämä on positiivinen?Ja tämä on totta? Mua harmitti etten ollut ostanut kahta testiä, sillä olin melko varma että tässä kyseisessä testissä oli jotain vikaa. Niin shokkiin menin silloin 😀

 

 

Siinä minä sitten istuin vessan lattialla ja tuijottelin puoli tuntia vuoroin testiä ja vuoroin ohjelappua. Sitten mulle juolahti mieleen, että olin lukenut jostain että plussan jälkeen tulee soittaa neuvolaan. Mä soitin välittömästi, mutta sieltä ei vastattu. Tuli heti jotenkin sellainen olo, että vähän nolo että mä soitin, mä varmaan tulkitsen tämän testin ihan väärin ja minä tollo yritän varata jotain neuvolaa. Kaivoin vielä kerran testin ja ohjelapun roskiksesta esiin ja aloin tutkia niitä 😀 Mutta vaikka minä kuinka testiä pyöritin ja käänsin: positiivinen se oli. Vasta kun neuvolatäti soitti mulle hetken kuluttua takaisin ja onnitteli raskaudesta ja varasi mulle ekan neuvola ajan,  jotenkin tajusin että tottahan tämä oli. Ja en voinut kertoa kenellekkään! Minun teki mieli soittaa mun miehelle heti ja äitille, mutta ei tällaista asiaa kerrota puhelimessa.

Eka ajatus oli epäluulo, toka oli itku ja kolmas se että aloin laskea tunteja siihen että mun mieheni tulisi kotiin. Meille oli sinä iltana tulossa vielä vieraita, joten pääsisin kertomaan mullistavat ilouutiset vasta illalla kun olisimme kahden kesken. Jännittävää.

Olin niin onnellinen, etten muista, koska olisin viimeksi tuntenut itseni niin onnekkaaksi.

Me onnistuttiin.

Sinä päivänä päätin että teen kaikkeni, että mun vauvan on hyvä olla ja kasvaa.

Ihanaa. Jännittävää. Kun vaan kaikki menisi hyvin.

 

-ANNAKOO

 

(postaus  kirjoitettu kesällä 2018)

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like