single-image

Loma ja treenit. Tarvitseeko lomalla urheilla?

Mainiota tiistaita kaikille ja arvatkaapa mitä? MULLA ALKOI LOMA!

Kyllä. Ja huomenna starttaa nokka kohti etelän lämpöä. Täydellistä <3

Paljon puhutaan siitä, kuinka lomalla tulisi ottaa iisisti ja antaa kehon palautua arjen stressistä ja kiireestä. Olen tässä asiassa ihan samaa mieltä, mutta keinot, joilla keho palautuu stressistä ja kiireestä eivät ole mielestäni täysi liikkumattomuus ja aamiaiseksi levy suklaata 😀 Tai no, ehkä ekan lomapäivän voi ottaa niinkin iisisti että skippaa treenit jos siltä tuntuu ja syö nutellaa suoraan purkista 😀 Mutta pointtina olikin se, että loma on mielestäni parasta aikaa treenata! Treeni on ainakin itselleni mainio tapa purkaa stressiä ja saan siitä niin hyvän energiabuustin  että treeni ehdottomasti antaa enemmän kuin ottaa!

 

 

Lomalla on aikaa suunnitella treenit juuri omaan aikatauluun sopivaksi eikä treenejä ole kiire suorittaa vaan saat viettää salilla tai lenkillä aikaa ihan rauhassa ilman kiirettä. Lomalla ehtii paljon paremmin myös aktivoitua urheilun monipuolisuudessa ja tehdä ja kokeilla kaikkea uutta ja kivaa! Keho myöskin ottaa treenin paljon paremmin vastaan levänneenä ja hyvien yöunien jälkeen.

Huomenna me startataan vajaaksi pariksi viikoksi reissun päälle, mutta aion todellakin treenata lomalla ja tankata kaiken aurinko-energian mitä vain pystyn etelästä itselleni imemään! Mikä onkaan parempaa, kuin nousta kukonlaulun aikaan merenrannan valkoiselle hiekalle aamulenkille, tai pulahtaa terassilta suoraan uima-altaaseen <3 Otimme urheilumahdollisuudet jo hotellia varatessa huomioon ja hotlastamme löytyy myös iso ja laadukas kuntosali. Tervetuloa Thaimaan tuoreet hedelmät, lämpö ja merivesi. Im ready. <3

 

 

Olen viimeaikoina kärsinytkin jotenkin extra kovasti tästä pimeyden aiheuttamasta väsymyksestä, joten loma tulee nyt enemmän kuin tarpeeseen. Laitan teille lomakuulumisia jo loppuviikosta <3 Toivotaan että Helsingissä odottaisi parin viikon päästä sitten aurinkoiset pakkaspäivät ja valmiit hiihtoladut! 😀 Pimeät sadekelit saisi riittää jo tältä talvelta.

Mitä talvilomasuunnitelmia teillä on? Onko joku muukin lähdössä aurinkoa metsästämään etelään? Tykkäätkö säkin treenata lomalla vai otatko loman täysin palautumisen kannalta?

 

 

Rentoa viikkoa kaikille <3

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös: 

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like