single-image

Muuttopäivä on merkattu kalenteriin.

Mainiota sunnuntaita kaikille ❤

Vihdoin muuttopäivä on merkattuna kalenteriin ja luvassa on suuria muutoksia ja uusia tuulia.

Pakkaan ANNAKOO -blogini kanssa kimpsut ja kampsut ja muutamme viikon päästä sunnuntaina Ilomediaan! En malta odottaa että muutto tapahtuu ja tekin pääsette näkemään kuinka hieno uusi aukeava Ilomedian sivusto on! Ilomedia on suomen iloisin media ja sieltä tulee löytymään super monipuolisesti kaikenlaista hyvinvointiin liittyvää materiaalia. Blogaajia sivustolla on kuusi ja kaikki hyvin erilaisia persoonia, joten sivustolta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Paljon treeniin, ruokavalioon, hyvinvointiin, liikuntaan, ravintoon ja mielen tasapainoon liittyviä juttuja luvassa. Kannattaa laittaa tuo sunnuntaipäivä jo muistiin ja mennä heti ensimmäisten joukossa kurkkaamaan uusi sivusto ja uudet blogit!

Muutoksen tuulet ovat blogiini erittäin tervetulleita ja odotettuja ja olen aina toivonut pääseväni blogaamaan ammattimaisesti. Blogin kokonaisilme ja teemat tulevat pysymään melko samankaltaisina, mutta uudella sivustolla postaukset päivittyvät tiheämäpään tahtiin ja  luvassa on enemmän teidän paljon toivomia treenipostauksia! Jee! En malta odottaa!

Haluankin tässä välissä kiittää teitä kaikkia lukijoita, jotka osa olette kulkeneet matkassani jo ihan blogin alkumetreiltä asti. Kiitos kaikista ihanista palautteista joita teiltä päivittäin saan ja kiitos, että olette myötäeläneet blogini muutoksia ja tarinoita  <3  Toivon että teistä mahdollisimman moni löytää tiensä muuton myötä myös uuteen Ilomediaan ja ANNAKOO -blogini uudelle sivustolle.

Kevät tuo uuden blogisivuston ja blogin muuton lisäksi myös muita uusia tuulia, mutta niistä kerron tarkemmin sitten uuden sivuston puolella. Otan myös enemmän kuin mielelläni vastaan postaus-ideoita ja toiveita aihealueista.  Haluan, että te lukijat voitte osaltanne elää ja vaikuttaa tässä muutoksessa ja voimme yhdessä luoda teitä paremmin palvelevan sivuston. Ja syy, miksi en vielä ole julkaissut muutamaa toivepostausta on juuri se, että olen säästellyt joitakin kirjoituksia uudistuneelle sivulle. Kaikkien toiveet on siis huomioitu <3

Iloinen uudesta Ilomediasta <3

 

Miltä muutos teistä kuulostaa? Minä en malttaisi odottaa ensiviikkoa ja uuden Ilomedian aukeamista! 😀

Ihanaa ja inspiroivaa sunnuntaita teille ❤

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

Facebook: ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like