single-image

Oivalluksia elämästä.

Snapchattiani ( anna.korhonen ) seuranneet tietävätkin, että olen käynyt Emmi Lehtomaan luona Lifecoaching -kurssilla viimeisen parin kuukauden ajan. Kirjoitan teille ensiviikolla postauksen kyseisestä valmennuksesta ja siitä, mitä olemme Emmin kanssa käyneet läpi.

Nyt kuitenkin tänä päivänä oivaltamaani asiaan.

Elämässä ylipäätään tieto siitä, mitä haluamme tehdä tai minne mennä, on monelle meistä vieras ja hankala asia. Usein suunnitelmat muuttuvat ajan saatossa ja lapsuuden unelma-ammatti ei enää kolmekymppisenä olekaan välttämättä ollenkaan sitä, mitä elämältä haluamme. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että jokaisen meidän tulisi tehdä asioita, joihin meillä on intohimoa. Oli se sitten blogin kirjoittaminen, musiikki, matkustelu, kuvataide, urheilu, käsityöt tai fysiikan kaavojen opettelu. Jokaiselle meistä on jokin asia, jota kohtaan olemme motivoituneita, mistä haaveilemme ja minkä eteen olemme valmiita pitkäjänteisesti tekemään töitä.

Kun oivallat tuon asian, sinun intohimosi kohteen; on avaimet sinun kädessäsi. Mieti, mitä vaaditaan että saavutat tavoitteesi ja tee päättäväisesti töitä tavoitteidesi eteen JOKA PÄIVÄ. Kukaan muu ei tee työtä sinun puolestasi. Kukaan muu ei pitele sinun elämäsi käsikirjaa tai menestyksesi avaimia. Sinä itse teet sen. Sinä olet ainoa, kenellä on merkitystä sinun elämäsi käänteiden käsikirjoituksessa.

Älkää pelätkö unelmoida. Älkääkä pelätkö haaveilla unelmien toteutumisesta.

Loppujen lopuksi ainoat asiat, joita vanhana kadut  ovat asiat, jotka jätit tekemättä.

 

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like