single-image

Go Expo -messulippujen voittajat julki!

Mahtavaa tiistaita!

Ei ole enää montaa päivää, kun Go Expo -messut starttaa Helsingin Messukeskuksessa ja pääsemme tutustumaan taas lukuisiin urheilulajeihin ja tapaamaan uusia inspiroivia ihmisiä! Toivon, että mahdollisimman moni lukijoistani lähtee paikalle fiilistelemään messutunnelmaa ja tulee moikkaamaan minua pyöräkrossiparkille!

Kiitos tuhannesti kaikille kilpailuun osallistujille! Oli aivan MAHTAVAA kuulla hieman millaista porukkaa sielä ruudun toisella puolella on ja mitä teidän elämänne sisältää, mitkä ovat harrastuksianne tai intohimojanne! Ihan huippu hauskaa päästä välillä lukemaan jotakin TEISTÄ! <3 KIITOS.

Tällä kertaa arpaonni suosi Soilaa ja Jannia. Onnittelut tytöille <3 Saatte liput sähköisenä sähköposteihinne! Ja mahtavaa messuviikonloppua kaikille!

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Janni 7 vuotta ago
  Reply

  Oi ihanaa päästä messuille, kiitos paljon! 🙂

  • annakoo 7 vuotta ago
   Reply

   Eipä mitään! Toivottavasti liput tuli perille ! ☺️

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like