single-image

Epäonnea ja ilon hetkiä.

Moikka ihanat !

Minulla tämä viikonloppu on alkanut hyvinkin ristiriitaisin fiiliksin käyntiin, sillä eilen oli varmaan perjantai 13.päivä, sillä minulla ei ollut mitään muuta kuin epäonnea matkassa! Unohdin mm. avaimet kotiin ja tajusin sen  vasta aamulla tultuani yövuorosta. KÄÄK miten ärsyttävää! No, sitten tämä rakas lumi ja vuodenaika nimeltä talvi. Viikonloppuna oli tarkoitus lähteä pitkään odotetulle ja kaivatulle lomalle itä-suomeen rentoutumaan ja lepäämään tämän hullun myllyn keskeltä, mutta lumi tulla tupsahti ihan ennen aikojaan ja tietenkin meillä on autossa kesärenkaat! Ja talvirenkaat siellä minne oli tarkoitus matkata! No, pettymyksistä voittoon, saamme toisen perheeni sitten vierailulle Helsinkiin ja he tuovat renkaat tullessaan 🙂 Nämä on näitä elämän suuria pieniä murheita, mutta kyllä ottaa pannuun niin kovasti juurikin tuollaiset pienet vastoinkäymiset 😀

 


No sitten niihin ilon hetkiin, joita onneksi tämä elämä pitää PALJON enemmän sisällään, kuin epäonnistumisia 🙂 Kävin tänään kuvaamassa Zerpointin tulevan kevään mallistoa ja kuvaukset meni ihan nappiin! Onnistumisesta tulee aina hyvä fiilis. Sain myös pari mahtavaa työ-kuviota sovittua ja niistä kerron teille myöhemmin.

Ilon aihe on myös ANSAITTU VAPAA VIIKONLOPPU! Tänä viikonloppuna aion nukkua kymmenen tunnin yöunet, syödä hyvää ruokaa, käydä aamukävelyllä ja kahvilassa juomassa kupin kuumaa, käydä shoppailemassa ja viettää aikaa läheisteni kanssa. Pyrin myös hoitamaan kaikki työkuviot tänään pois alta, että saan laittaa viikonlopuksi läppärin  hyvällä omallatunnolla kiinni ja puhelimen äänettömälle. Parhautta. <3

Mainiota viikonloppua teille rakkaat lukijani <3 Muistakaa levätä ja nauttia tuosta kauniista lumisesta luonnosta 🙂

-ANNAKOO

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like