single-image

Tässä uudistunut blogini, tervetuloa seuraamaan !

Moikka ihanat <3 Toivottavasti mahdollisimman moni vanhoista lukijoista on jo löytänyt tiensä tänne fitnessmalli.fi sivustolle ja toivon myös että muuton myötä myös mahdollisimman moni uusi lukija liittyy seuraamme 🙂


 

Lyhyesti tervetuloa seuraamaan matkaani uunituoreena Fitnessmallina vuosimallia 2016. Aion jatkaa blogissani vanhaa tuttua elämäntarkoituksen pohdintaani, mutta samalla haluan tuoda mukaan paljon uutta! Haluan jakaa kanssanne uusia, ihania tapahtumia ja työkeikkoja, joita mulla on sovittuna jo pitkälle kevääseen. Treenit, lepo, puhdas ravinto ja muoti pysyvät tietenkin mukana matkassa. Toivon, että löydät blogistani vinkkejä omaan elämääsi ja ajatuksia ja mietinnän aiheita elämästä.

Lämpimästi tervetuloa uudet sekä vanhat lukijani <3

-ANNAKOO

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like