single-image

Kevät on saapunut.

Tunnetteko sen lämpimän vireen, kun tuuli puhaltaa ulkona? Entä sen tunteen, kun aurinko häikäisee silmäsi? Tai kun kadut pölyää kuivaa hiekkaa? Tai kun merenranta vilisee lenkkeilijöitä? Tai kun pyöräteillä on tungosta? Tai kun voit sujauttaa tennarit jalkaan ja lähteä ulos ilman kaulahuivia? Tunnetko sen lämpöaallon, jonka taivaalta tuleva valo tuo tullessaan? Tunnetko maaperän tuoksun?

Sen on kevät, joka on saapunut.

Kevät on yksi kauniimmista vuodenajoista. Lumet sulavat ja ihmiset hymyilevät leveämmin kuin koskaan. Luonto puhkeaa kukkaansa ja kalpeat ihomme saavat kauniin päivetyksen. Mielet ovat virkeitä valon määrän yltäkylläisyydestä ja rakkautta on ilmassa.

 

On ihanaa, että on kevät. Nautitaan siitä.

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like