single-image

I believe in me.

Usko itseensä. Se on asia, joka helposti horjuu. Usko itseensä voi horjua muiden kommenttien ja asenteiden vuoksi, mutta usein usko itseään kohtaan horjuu oman pään sisällä. Ajattelemme itse, ettemme riitä, tai pelkäämme epäonnistuvamme.

 

 

Finaalin lähestyessä usko itseeni on välillä horjunut. Olen pohtinut asioita, kuten ..

Mitä jos en ole tyytyväinen kuntooni finaalissa?

Mitä jos en muista shown koreografiaa?

Mitä jos jäädyn haastattelussa, tai vastaan jollain tapaa typerästi?

Mitä jos kaadun lavalla?

Mitä jos en yksinkertaisesti jaksa herätä enää aamulenkille?

Mitä jos en voita? Mitä itse siitä ajattelen? Olenko ollut tarpeeksi motivoitunut? Olenko antanut kaikkeni?

 

 

Yleisesti elämässä olen pitkälti saanut kaiken minkä olen halunnut. Kuulostaa karulta, mutta  olen saanut asiat melko helposti. Päässyt kouluihin, joihin olen halunnut. Saanut työpaikat, jotka olen halunnut. Saanut puolison, jollaista olen toivonut. Saanut kodin, millaisen olen halunnut. Joskus ajattelen, olenko todella kaiken tämän ansainnut? Olenko tehnyt töitä asioiden eteen, joita olen kaivannut? Olenko ansainnut mahdollisen voiton finaalissa? Vai tarjoileeko elämä minulle epäreilun etuoikeutetusti asoita, joita haluan?

No ei. Nyt kun mietin aisaa, olen kaiken haluamani eteen tehnyt töitä. Olen itse viettänyt ne kaikki tunnit salilla ja lenkeillä, jotta olen juuri siinä kunnossa, missä haluan. Olen itse lukenut niihin pääsykokeisiin, että pääsen juuri siihen kouluun, mihin halusin. Olen itse valinnut elämäni polut ja itse lähtenyt seuraamaan niitä reittejä, joita pitkin olen halunnut kulkea.

 

Tälläkin matkalla aion uskoa itseeni ja omiin saavutuksiini. Olen tämänkin matkan kulkenut omia arvojani kunnioittaen, kuunnellen kehoani ja tehnyt asiat juuri itselleni parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Aion uskoa itseeni vielä tämän viimeisen viikon (ja siitä loppuelämän eteenpäin 😀 ). Usko itseensä antaa jaksamista jo voimaa. Me itse päätämme olemmeko onnistuneita, vai emme. Me itse päätämme olemmeko tyytyväisiä, vai emme. Päätämme myös itse, oliko lopputulos riittävä vai ei. Teen parhaani, ja se riittää. Siihen olen tyytyväinen.

 

 

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like