single-image

Syksy saapuu.

Minä tunnun olevan ainoa kenestä on ihana kun illat viilenee ja aamut ovat hämäriä ja koleita 😀 Tänä aamuna lenkillä oli aivan TAIANOMAISEN kaunista, kun sumu oli laskeutunut Helsingin päälle ja merenranta ammotti tyhjyyttään. Oli vain minä ja minun ajatukset. Ja tuuli. Oli tosi hiljaista ja kaunista. <3

 

syksy 3

 

syksy 5

 

Syksy on monelle ihmiselle väsyttävää aikaa, sillä valon määrän väheneminen vähentää energiatasojamme sekä moni meistä vaipuu talveksi myös treenien osalta horrokseen 😀 Tässäpä siis muutamia selviytymis-vinkkejä syksyyn!

 

SYKSYN SELVIYTYMIS VINKIT:

-Vaali unta. Monet meistä tarvitsevat pimeän aikaan enemmän unta, kuin kesäisin joten VARAA UNELLE RIITTÄVÄSTI AIKAA. Mene jo yhdeksältä peittojen alle jos kellosi soi kuudelta!

-Hanki lämpimät villasukat. Mummin tekemät ovat ehdottomasti parhaat!

-Polta iltaisin kynttilöitä.

-Pidä ystävien kanssa maailmanparannus-iltoja juustojen ja punaviinin tai teekupin äärellä.

-Vedä sadetakki niskaan ja lenkkarit jalkaan ja lähde luontoretkelle! Ihmettele oravia ja kerää vaikka sieniä ja puolukoita. Pysähdy välillä lenkillä katsomaan ympärillesi ja koe, näe ja haista luonto!

-Kokeile uutta ryhmäliikunta-tuntia! Kun illat viilenee, on mukavaa mennä lämpimään sisälle treenaamaan ja mikä sen kivempaa kuin treenata porukalla!

-Kesällä nautitaan auringosta ja ollaan rannalla.  Syksyllä ja talvella on aivan joutavaa aikaa olla salilla! Laita siis itsesi kesäkuntoon ensi kesäksi! 😀

-PUE RIITTÄVÄSTI PÄÄLLE. Tätä ei voi liikaa korostaa. Ei se sää vaan se pukeutuminen!

-Mene elokuviin. Tai pidä elokuva-ilta.

-Nuku päiväunia.

-Syö kasoittain marjoja, hedelmiä ja kasviksia! Saat niistä energiaa ja vitamiineja, joilla selätät syysflunssan!

-Juo iltaisin kuppi vihreää teetä.

-Kääriydy viltin alle ja lue hyvä kirja.

 

syksy 6

 

Ihanaa syksyn odotusta <3

 

-Anna.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like