single-image

Urheiluvaatekuvaukset.

Moikka ja ihanaa viikon alkua!

Viime viikonlopun mä olin mun perheeni luona kyläilemässä Itä-Suomessa ja samalla teimme urheiluvaatekuvausket paikallisen yrityksen kanssa.

Teen päätyöni ohella satunnaisesti myös mallin töitä. Tässä muutamia vanhoja otoksia. Mallin töitä minulle on poikinut oikeastaan Miss Suomi -kilpailun jälkeen ja niistä olen valinnut itselleni sopivat, eli urheiluvaatekuvaukset. Koen olevani erityisesti urheiluvaatemalli ja sporttivaate-kuvauksissa on aina kiva ja rento meininki!

Kuvaukset, promootiot, juontokeikat ja muut ovat mukavaa vaihtelua oman päivätyöni ohella ja usein uusilla työkeikoilla ja tapahtumissa tapaa tosi kivoja ihmisiä ja verkostoituu! Super kivaa siis.

Monesti multa kysytään koenko stressaavaksi sen, että pitäisi pysyä läpi vuoden hyvässä kunnossa, sillä mikäli kuvauksia tulee, niitä saattaa tulla tosi lyhyellä varotusajalla. Vastaus on, en koe. Mä liikun paljon, syön suht puhtaasti ja tykkään pitää itseni kunnossa ihan hyvinvoinnin kannalta joten olen tavallaan ihan automaattisesti hyvässä kunnossa läpi vuoden. Olen geeneiltänikin melko hoikka, mutta koen että aktiivinen elämäntyyli, säännöllinen liikunta osana arkea ja puhdas ruoka on avainsanat siihen, että pysyy läpi vuoden hyvässä kunnossa.

Mielesäni urheiluvaatemallin ei tarvitsekkaan olla täysin rasvattomassa kunnossa, sillä vaatteethan tulevat kuitenkin käyttöön tavan kansalaisille, ei ainoastaan fitness-kisaajille 😀

Kuvauspäiviänä esimerkiksi syön ihan normaalisti ja tykkään usein käydä aamulla tekemässä pienen herättelevän treenin, mikäli vain ennätän. Näin saa mielen virkeäksi ja kropan hereille. Kuvaspäivät ovat usein myös aika pitkiä, joten usein mulla on myös eväät mukana, riippuen aikataulusta.

Nämä kuvat ovat vain sadas osa siitä mitä otettiin, eli epäonnistuneita otoksiakin tulee siis satoja 😀

Eikö olekkin muuten super kivoja vaatteita! Itse ihastuin erityisesti tämän ensimmäisen kuvan harmaisiin trikoisiin!

 

 

 

 

 

 

Reipasta maanantaita tyypit !

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

2 Comments
 1. Rita 8 vuotta ago
  Reply

  Ihania kuvia Anna! Oot niin kaunis!! <3

  • Anna Korhonen 8 vuotta ago
   Reply

   Kiitos Rita <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like