single-image

UUDET VERKKOSIVUT JA BLOGIN UUSI ALKU.

Ihanaa! Viimein ne ovat täällä, nimittäin mun ihka uudet verkkosivut. En voisi tyytyväisempi olla, sillä näistä tuli juuri minun näköiset, paremmat mitä osasin toivoa. Sivut on tehty yhteistyössä DSGNRS.FI kanssa. Olen kaivannut pitkään kirjoittamista joten on ihanaa päästä palauttelemaan blogia uusien sivujen alle <3 Mitä mieltä olette ulkoasusta? Olisiko teillä jakaa jo ensimmäisiä postaustoiveita?

Syksy on mulle aina aikaa, jolloin kirjoittaminen ja lukeminen lisääntyy. Nyt korona aikana kirjoittamisen innostus on ollut läsnä jatkuvasti, mutta halusin odottaa, että uudet verkkosivut valmistuvat, tavallaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Halusin uuden sivuston siksi, että kaikki palveluni löytyisi saman alustan alta. Blogini tulee jatkossakin säilymään hyvinvointi- ja treenipainotteisena, mutta tulen varmasti jakamaan entistä enemmän ajatuksia lapsiperhearjesta, äitiydestä, sekä uuden Life Coach -koulutukseni myötä heränneistä ajatuksista elämästä ja mielen hyvinvoinnista.

Ennen kaikkea toivon, että blogini pitäisi arkisen ja positiivisen otteen. Haluan pitää tämän sellaisena hyvän mielen paikkana, jonne voin jakaa ajatuksia ja inspiraatiota ja yhtä tärkeänä koen sen, että te olette vastavuoroisesti siinä mukana. Se on aina luonut blogiini lämpimän tunnelman. Ajattelen myös, että nyt kirjoittaessani vain itselleni (ilman mitään blogi-portaalia ja velvotteita tietystä postaustahdista) teksteistäni tulee enemmän minun näköisiä, aitoja ja ajatuksella tehtyjä. Nyt teen tätä oikeastaan siksi, miksi alunperin aloitin blogin kirjoittamisen vuosia sitten – itsenäni varten, omaksi ilokseni.

Vaikka instagram on nykyään pääkanavani (jännää, että se on vuosien saatossa kääntynyt niin), on blogin puolella jotenkin helpompi avata asioita laajemmin. Koen myös blogini lukijoiden olevan tosi aktiivisia ja minusta on erityisen antoisaa se, että te laitatte minulle viestiä ja jaatte omia ajatuksianne. Niin täällä, kuin instagramin puolella. Ajattelen, että tänne tiensä löytää ne kaikista aktiivisimmat seuraajat, jonka vuoksi koen ehkä pääseväni täällä seuraajiani lähemmäksi. Ehkä tekin minua 🙂

Tätä tunnelmaa toivon pystyväni välittämään jatkossa entistä enemmän.

 

Mikäli sinulla on tarvetta uusille verkkosivuille, voin lämmöllä suositella Dsgnrs:sin palveluja! Täällä yksi todella tyytyväinen asiakas ilmoittautuu! 🙂 Ja kerrottaakoon vielä, että olen kyseisen firman palveluja käyttänyt jo vuosia 🙂

Ihanaa syksyn alkua. Jätä minulle kommenttikenttään postausidea, jos sellainen löytyy 🙂 Laitan syksyn aikana kynän syyhyämään 🙂

 

-Anna

2 Comments
 1. Enni 4 vuotta ago
  Reply

  jee ihanaa että blogi aktivoituu taas!!?
  kiinnostaa kehon&mielen hyvinvointi, äitiys/lapsiperhejutut, life coaching… kaikki??
  oot kyllä avannut ig puolellakin paljon sun/teidän (arki)rutiineista mutta esim sellainen postaus kiinnostaisi. r a k a s t a n arkea ja rutiineja ja kiinnostavaa aina kuulla toisten tavoista ja hyväksi koetuista jutuista, joilla tehdä arjesta toimivaa ja mielekästä!

  • Anna Oinonen 4 vuotta ago
   Reply

   Ihana kuulla, kiitos 🙂 Laitan tämän arkirutiinit -postauksen muistilistalleni ja ehdottomasti voin sen joku päivä toteuttaa 🙂 Ihana että sielä joku toinenkin rutiineja rakastava 😀

   Ihanaa syksyn odotusta.

   -Anna

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like