single-image

Syksy on täällä – näin sinäkin opit rakastamaan syksyä.

*Kaupallinen yhteistyö Your FACE kanssa.* Syksy on täällä ja mä olen aina ollut syksyihminen. Syksyssä on mun mielestä erityisen paljon tunnelmaa, kun usva leijuu ruskaisen metsän päällä aamuisin. Tiedän kuitenkin, ettei monikaan välitä pimenevistä ilmoista, tai sateista ja kylmyydestä, joten ajattelin jakaa teille minun vinkit siihen, kuinka sinäkin opit nauttimaan tästä kauneimmasta vuodenajasta <3

Minusta syksyihmisen varmaan tekee se, että rakastan ulkoilla. Metsässä liikkuminen laskee minun verenpaineita paremmin, kuin yksikään muu aktiviteetti ja siksi  huomaankin vuodenaikojen vaihtumisen kauneuden. Olen aina kulkenut työmatkatkin pyörällä kesät – talvet, joten olen oppinut varmaan pukeutumaan oikein. Ja kun pukeutuminen on kunnossa, ei sade tai viima haittaa. Lämpimästi pukeutuneena voit keskittyä olennaiseen, eli nauttimaan siitä, mikä meillä täällä suomessa on hienointa – kaunis ja puhdas luonto <3

 

 

 

Minun top 5 vinkit siihen, kuinka jokainen oppii rakastamaan syksyä <3

1.Mene ulos. Näe, koe ja haistele. Mieluiten jokaisena vuodenaikana, niin huomaat, että syksyisin luonto on kauneimmillaan.

2.Pukeudu lämpimästi. Tämä on syksystä nauttimisen a ja o. Kenestäkään ei ole kiva palella. Sujahda lämpimään toppatakkiin ja pue iltaisin villasukat. Ihanat toppa- ja villakangastakit löydät Your FACE -myymälöistä.

3.Polta kynttilöitä. Ne, jos mitkä, tuovat syksyn tunnelmaa. Myös kausivalot ulkona tekevät illat tunnelmallisiksi ja alkavat muistuttaa meitä pian lähestyvästä joulusta.

4. Kuuntele musiikkia. Itselläni syksyisin tulee jostain syystä kuunneltua enemmän musiikkia. Toinen syksyn lempipuuhista on lukeminen. Hyvän kirjan pariin uppoutuminen viltin alla laskee stressitasoja aivan varmasti.

5. Nappaa perhe, tai ystävä kainaloon ja pitäkää elokuvailta herkkujen kera <3 Parasta laatuaikaa sadepäiville. Ehkä kannattaa ajoittaa tämä aktiviteetti viikonlopulle, ettei herkkuja tule syötyä joka päivä 😀

 

 

Mikä on sun keino syksystä selviytymiseen? Vai oletko kenties syksyihminen kuten minä? Tämä ihana, lämmin, oversize talvitakki on Yourfacelta. Vaikka yleensä mulla näkeekin päällä treenivaatteita, on mustakin välillä ihanaa pukeutua. Syyspukeutumisessa arvostan mukavuutta ja sitä, etten joudu palelemaan <3 Tämän asun mielestäni kruunaa tämä siro musta Your FACE vyölaukku. Olen niin iloinen, että valitsin juuri tämän mustan takin. Minä en ole aikaisemmin omistanut mustaa takkia, mutta tykkään tästä tosi tosi paljon! Lisäksi olen rakastunut tähän vyölaukkumuotiin! 😀 NIIN KÄTEVÄÄ!

Mikäli sullakin olisi tarve jollekin syksyiselle asulle, mene mun instagramiin @annaelinaoinonen ja osallistu siellä Your FACE 100€ lahjakortin arvontaan.

 

 

 

Näin iloinen fiilis kun syksy on täällä <3

 

 

Ihanaa syksyä <3

 

Nyt kaikki nauttimaan tästä ihanasta ja ainutlaatuisesta vuodenajasta.

 

-ANNA

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like