single-image

Uusi ihastukseni lastentarvikebrändeissä – suomalainen Baby Wallaby

* Kaupallinen yhteistyö Baby Wallaby kanssa. Mihin sinä kiinnität ensimmäisenä huomiosi lastentarvikkeissa? Minulle ensimmäisenä tärkeitä asioita ovat laatu, käytännöllisyys, minimalistinen ja harmoninen suunnittelu ja muotoilu, sekä tietenkin kotimaisuus on aina valtava plussa. Baby Wallaby -merkki täyttää olemassaolollaan kaikki nämä kriteerini.

Tutustuin Baby Wallaby merkkiin jo ensimmäisen kerran ennen Robertin syntymää. Olen hulluna vaaleaan sisustukseen, jota täydentää rottinkiset esineet ja nahkaiset yksityiskohdat ja Baby Wallabyn lastentarvikkeet myötäilevät täydellisesti tätä tyyliä <3 Muistan ostaneeni tämän tuttinauhan ENSIMMÄISENÄ tarvikkeena lapselleni heti, kun sain varhaisultrassa tietää, että masussani kasvaa pieni esikoisemme <3 Tällä tuttinauhalla on siis aivan valtava tunnearvo minulle. Tämä muistuttaa minua päivittäin siitä onnellisuuden ja kiitollisuuden tunteesta, mikä sisälläni velloi, kun sain astella lastentarvikeliikkeeseen tietäen, että pian minäkin olisin äiti.

 

Nämä vaatteet otin Robertille mukaan sairaalaan.

 

Kun minulle tarjoutui mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä Baby Wallabyn kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Tämä brändi on kaikessa kokonaisuudessaan yksi minun ehdoton suosikki koko lastentarvikeskaalassa ja erityisen mielelläni kannatan näin laadukasta ja etenkin kotimaista brändiä.

Seuraavaksi haluan esitellä teillä muutaman suosikkituotteeni Baby Wallabyn mallistosta.

Nahkaiset, laadukkaat tuttinauhat. Tämä on tietenkin minusta paras tuote ikinä, sillä siihen liittyy niin valtava tunnelataus ja olen todella tunteella elävä ihminen 🙂 Tunnelatauksesta riippumatta tuttinauha on kuitenkin myös erittäin laadukas ja kestävä, sillä se on kestävää nahkaa, jota vauva saa rauhassa jyrsiä vaikka kuinka, eikä meillä tuo tuttinauha ole kovassakaan käytössä mennyt miksikään. Tämä on myös kauppareissujen ja kaupunki-päivien pelastus, sillä tutin heittely on tänä päivänä erityisen hauskaa 😀 Etenkin, jos sillä onnistuu heittämään äitiä tai isiä 😀 Tuttinauha on myös ihana lahjaidea ystävälle annettavaksi <3

 

 

 

Vaunuverho. Erittäin käytännöllinen tuote, niin kesäisin auringon suojana, kuin talvisin viiman ja tuulen suojana. Meillä päiväunet nukutaan poikkeuksetta ulkona ja vaunuverho on hengittävänä materiaalina omiaan myös pimentämään vaunukoppaa valoisina päivinä. Kiinnitys onnistuu kätevästi mukana tulevien lenkkien avulla ja kyseinen malli sopii lähes kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin. Vaunuverhon kuosi, sekä erityisesti nahkainen yksityiskohta miellyttää tietenkin silmääni 🙂

 

 

Torkkupeitto. Robert ei ole koskaan suostunut pitämään peittoa nukkuessaan, mutta unipussi, sekä kevyt torkkupeitto ovat olleet ainoat vaihtoehdot, joita meillä on suostuttu käyttämään. Torkkupeitto on kätevä myös aivan vastasyntyneen kanssa, sillä siitä voi helposti pyöräyttää kapalon pikkuiselle. Muistan käyttäneeni tällaisia torkkupeittoja todella paljon Roertin ollessa pieni. Todella pitkäkäyttöinen tuote siis.

 

 

Sadesuoja. Meillä itseasiassa kävi niin, että rattaisiimme kuuluva sadesuoja katosi ja sain juuri sopivasti Baby Wallabylta tämän sadesuojan ja se on ihan mahtava! Niin helppo ja hyvin istuva ( ei liian tiukka) sadesuoja ja miten käytännöllinen onkaan tuo ikkuna tuossa edessä! Sadesuoja sopii useimpiin vaunu- ja ratasmalleihin ja on mielestäni todella tyylikäs. Siis rakastan tätä Baby Wallabyn kuosia! Mutta erityispisteet annan tälle neppareilla avattavalle ja suljettavalle ikkunalle, jonka voi hyvin jättää vaikka puoliksi auki, mikäli sade ei ole kova ja vauvan pystyy hyvin näkemään esteittä. Meidän aikaisempi sadesuoja oli vetoketjulla suljettava ja siinä ilmanvaihto oli usein niin iso ongelma, että sadesuoja oli pakko jättää sivusta auki. Tässä sitä ongelmaa ei ole ja vaikka ikkunan jättäisikin hieman raolleen, ei siitä pääse vettä vauvan kasvoille ja ilma vaihtuu erinoimaisesti 🙂

 

 

 

 

Baby Wallabylla on myös lukuisia muita ihania tuotteita, joihin pääset tutustumaan täältä. Haluaisin erityisesti mainita vielä heidän ensipeittosetin, joka on itseasiassa tuote, josta koko brändi sai alkunsa. Tätä en ole henkilökohtaisesti testannut, mutta olen kylläkin saanut siitä paljon suosituksia.

Mikäli sinulla on siis oma pikkuinen tulossa, tai jo olemassa, voin lämmöllä suositella tätä brändiä myös teidän perheellenne. Koti voi hyvin siis näyttää vauvan saapumisesta huolimatta harmoniselle ja kauniille, sillä onneksemme tänäpäivänä valmistetaan näin kauniita ja laadukkaista JA SUOMALAISIA tuotteita <3 🙂

PSST! Minun instagramissani on meneillään arvonta, jossa voit voittaa itsellesi 100€ lahjakortin Baby Wallabyn verkkokauppaan 🙂 Arvon voittajan 31.1.20 🙂

Voit myös hyvin hyödyntää alekoodia BabyW2020, jolla voit ostaa Baby Wallabyn tuotteita -15% hintaan tämän viikon loppuun saakka ( 2.2.2020 saakka).

 

 

Ihanaa viikkoa <3

 

-Anna

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like