single-image

Kauneusvinkit kiireisen äidin arkeen.

*Sisältää mainoslinkkejä.* Kauneusvinkit äideille on asia, jota multa paljon kysytään. Hauskaa sinänsä, sillä minä en todellakaan ole mikään kauneusvinkkien tai meikkaamisen expertti, mutta yleisön pyynnöstä jaan nyt omat viisi parasta vinkkiä kauneudenhoitoon.

Kauneudesta ylipäätään täytyy alkuun sanoa, että hyvinvoiva ihminen on kaunis ja hän säteilee. Hän kantaa itsensä hyvin, huolehtii niin sisäisestä, kuin ulkoisesta olemuksestaan ja käyttäytyy kauniisti. Kauneutta ei ole minusta vain viimeistelty meikki, kaunis kampaus, tai viimeisen päälle hienot vaatteet. Kauneutta on hyvinvointi ja iloisuus. Tiedättehän sanonnan, kun rakastuneena ja onnellisena ihminen kukoistaa. Ajattelen sen johtuvan juurikin tästä 🙂

 

 

Turha on kuitenkaan kieltää, etteikö lapsen saamisen jälkeen ulkoisen olemuksen viimeistely olisi jäänyt aamun kiireessä vähemmälle 😀 Niin vaan minullekin kävi niin, että kampaamokäynnit vähenivät, harvemmin enää meikkaan arkena ja nykyään pukeudun noin 90% ajasta treenivaatteisiin, sillä niissä on mukavampaa peuhata ja leikkiä lattialla, kuin farkuissa 😀 Kuitenkin väitän, että muutamilla hyvillä nikseillä saa kiireinen äitikin pidettyä kauneudestaan huolta 🙂

 

Minun top 5 vinkkiä kiireisen äidin kauneudenhoitoon:

  1. Vaali unta. Tiedetään, että tämä ei aina ole meistä itsestämme kiinni, vaan pienet metrin mittaiset saattavat valvottaa, vaikka unta kuinka vaalisi, mutta usein myös nukkumaan mennään liian myöhään. Tähän sorrun monesti itse ja se kyllä näkyy! Vähäinen ja huono uni tuo silmäpussit näkyviin ja ihokin menee huonoksi ja ryppyiseksi. Unta palloon siis, se on mun ykkösvinkki!
  2. Pidä huolta ihonhoidosta. Aina ei ennätä meikata aamun kiireessä, joten hyvin hoidettu ja hehkuva iho on se, johon kannattaa panostaa 🙂
  3. Ripsienpidennykset ja kulmien laitto! Tämä on ihan mun ykkös- pelastus arjessa! Vaikka et meikkaisi ollenkaan, on volyymiripset ja kulmien värjäys keino siihen, että voit silti näyttää heti herättyäsi huolitellulta ja skarpilta. Näiden lisäksi mun ei tarvitse laittaa muuta meikkiä, kuin silmien alle peitekynää ja poskiin sipaisen poskipunaa ja arkimeikki on valmis! 😀 Volyymiripset ovat itselleni sellaista ”arjen luksusta” ja niihin haluan panostaa. Käyn laitattamassa ripset ja kulmat Tribeautyn Annan luona. Voin lämmöllä suositella Annan palveluja, hän tekee parhaimmat ripset koko Helsingissä! <3
  4. Ravinto. Ravinto, sen laatu ja ravinnerikkaus vaikuttaa niin painonhallintaan, kuin ihon, hiusten ja kynsien kuntoon. Puhtaalla ravitsemuksella ja sokereiden karsimisella myös näppylät pysyvät loitolla 🙂
  5. Pidä huolta omasta jaksamisestasi. Tämä liittyy taas siihen, että hyvinvoiva ihminen on kaunis. Hän sädehtii. Se, miten voit sisältä, kuultaa myös ulospäin, joten pidä itsestäsi ja omasta jaksamisestasi huolta. Hyvinvoiva äiti on kaunis äiti 🙂 <3

 

Tykkään tosi paljon mun ripsistä. Ne ovat sopivan luonnollisen näköiset.

Saan lähes päivittäin kyselyjä ripsistäni ja kulmistani. Kuten kerroin, käyn laitattamassa ne  Tribeautyn Annan luona (*palvelu saatu). Ripseni ovat tosi luonnolliset volyymiripset ja kulmat vain värjätty. En ole koskaan ottanut microbladingia, vaikka sitä paljon suositellaan. Mulla on melko tuuheat omat kulmakarvat, joten värjäys on riittänyt niihin vallan mainiosti 🙂 Volyymiripsiä pidän aina noin 10 kk putkeen ja sitten pidän parin kuukauden tauon. Näin lapsi -arjessa ne ovat olleet kyllä kaikista suurin pelastus kauneudenhoidossa, sillä väistämättä tulee niitä kiire aamuja, jolloin en oikeasti ennätä kuin harjata hampaat ja hiukset ja sitten on jo mentävä! 😀 Silloin volyymiripset luovat huolitellun lookin. Arjen pelastus minulle! 🙂 Myös kulmien värjäys antaa raamikkuutta kasvoille ja vaikka minulla ei olisi lainkaan meikkiä, on lookki hieman huolitellun näköinen 🙂 (Paitsi silmäpussit on tietty hyvä laittaa aina valvotun yön jäljiltä piiloon! 😀 😉 )

 

 

Tribeauty sijaitsee Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla.

 

Tässä mulla neljän viikon huoltoväli. Näin kaunista käden jälkeä Annan luona saa 🙂

 

Vaikka pikkulapsi -arjessa aika ja energia meneekin lapsiin ja heihin sen haluaakin käyttää, kehoitan kaikkia kuitenkin ottamaan myös aikaa itselle. Se auttaa ihmeesti jaksamisessa ja katkaisee arkea kivasti 🙂 Mulle ripsihuolto on ihana hetki omaa aikaa ja sitä aion jatkossakin vaalia 🙂 Tribeautyn palveluista löytyy muuten ripsien lisäksi lukuisia muitakin palveluja, kuten kynnet, sokerointi, kampaamopalvelut, microbladingit, kestopigmentointia, kosmetologipalveluja yms. Kurkkaa täältä itsellesi sopiva palvelu ja mene nauttimaan omasta ajasta <3 Olet sen ansainnut.

 

Kivaa alkavaa viikkoa <3

-ANNA

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like