single-image

Vitamiinismoothie. Helppo ja nopea välipala.

Tänään loistavan aamun kunniaksi päräytetään jakoon helppo ja nopea vitamiinismoothien, jonka valmistukseen menee vaivaiset kolme minuuttia ja joka toimii super hyvänä ja terveellisenä välipalana tai aamiaisen osana!

 

Smoothiet ovat helppo tapa saada ruokavalioon lisää ravinnerikkaita aineksia, sillä usein smoothieen tulee sujautettua kaikkea ihanaa kuten marjoja, hedelmiä, superfoodeja ja pähkinöitä. Itse tykkään tehdä kaikki smoothiet tähän Mix And Go -blenderiin, jonka voi halutessaan ottaa kätevästi mukaan esimerkiksi evääksi! Tuo on muutenkin super edullinen ja tähänastisista blendereistäni tehokkain laite, joten voin lämmöllä suositella ( tämä ei ole maksettu mainos) 😀

 

 

 

Itse tykkään laittaa smoothien pohjaksi rahkajogurttia tai luonnonjogurttia, mutta maidottomaan smoothieen ihan hyvin sopii soijajogurttikin tai vaikka hedelmäsose. Smoothiessa ehkä juuri parasta onkin se, että se on niin monella eri tapaa varioitavissa, joukkoon voi laittaa oikeastaan mitä vaan! Mikäli haluaa smoothiesta enemmän sorbettimaisen, kannattaa marjat ja hedelmät laittaa jäisenä ja sekoittaa mukaan myös jääpaloja.

 

RAIKAS VITAMIINISMOOTHIE:

loraus luonnonjogurttia

1 kpl avocado

2 dl mustikoita

1 dl mansikoita

1 banaani

toco -jauhetta teelusikallinen

chian siemeniä teelusikallinen

 

 

 

Tuosta yhdistelmästä tuli melko samettinen, mutta raikkaan makuinen välipalasmoothie. Avocado ja toco -jauhe on hyviä lisiä tuomaan smootieen hieman kermaisuutta kun taas banaani lisää makean makua. Toki ne sisältävät melko paljon energiaa, mutta itse tykkään kaloreiden laskemisen sijaan panostaa ravinnon laatuun.

Kannattaa rohkeasti vaan alkaa kokeilemaan mikä sopii omaan makuaistiin ja loihtia itselleen täydellinen smoothie-resepti. Voisinkin seuraavan kerran kokeilla jälleen omia lempi-makujani: mangoa ja mansikkaa.

 

 

Energiaa juuri sun viikkoon!

 

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like