single-image

Super nopea ja herkullinen banaani-mansikka smoothie.

Mahtavaa maanantaita!

Aamulla mieleni ei yllättäen tehnytkään puuroa, joten surautin blenderillä nopean ja super herkullisen mansikka-banaani smoothien. Smoothiet ovat nopeita, helppoja ja terveellisiä välipaloja ja ne menevät helposti vaikka aamiaisesta! Smoothien saa myös kätevästi napattua nopeasti matkaan vaikka autoon tai työpaikalle. Smoothien paras ominaisuus on sen muokattavuus ja jokainen voi surauttaa sekoittimessa juuri oman makuisen smoothiensa! Itse tykkään juoda smoothien juurikin silloin, kuin koen, että olisin mahdollisesti tulossa kipeäksi. Näin saan kätevästi juoman muodossa aimo annoksen vitamiineja!

 

Tähän smoothieen ei tullut sen kummempi aineksia, kuin:

  • 1 purkki maustamatonta jogurtti-rahkaa
  • 2 pientä banaania
  • 2 dl mansikoita
  • 1 puristettu appelsiini mehu (tämä siksi, koska halusin C-vitamiinia) 🙂
  • loraus sokeritonta mansikka-mehukeittoa löysyttämään koostumusta

Valmis!

 

 

Energistä viikkoa <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös: 

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like