single-image

Sinä olet hyvä just noin.

Kaikki me olemme erilaisia, sinä ja minä. Kaikilla meillä on omat luonteemme, omat temperamentit, omat hyvät puolet ja omat salaisuutemme. Jokaisella meistä on eri intohimot, eri mieltymykset, eri tyyli, eri menneisyys. Jokaisella meistä on poikkeavat mielipiteet. Jokaisella meistä on oma mielenmaisemamme. Ja hyvä niin.

Meitä on niin moneen lähtöön ja se on rikkaus. Tärkeintä olisi oppia hyväksymään meidät sellaisena kuin olemme. Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia tai samaa mieltä. Kaikkien ei tarvitse pitää samoista asioista.

Se, että ihmiset ympärilläsi hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet, on rikkaus. Toki voimme kehittää itseämme jatkuvasti ihmisenä, mutta omia mieltymyksiämme ja persoonaamme ei tarvitse muuttaa. Ei vaikka kuka sanoisi mitä.

Sinä olet hyvä tuollaisena. Sinä SAAT OLLA äänekäs, hiljainen, ujo, räiskyvä, empaattinen tai herkkä. Ne ovat kaikki ihan ok. Ei omaa itseään tarvitse muuttaa. Se on ihan sallittua olla juuri sellainen kuin on.

Ihmisten tulisi muuttaa omaa käyttäytymistään siihen, ettei se loukkaa itseään tai muita, mutta kenenkään ei tarvitse lähteä muuttamaan omaa sisintään.

Jos joku ei hyväksy sinua sellaisena kuin olet, ehkä kannattaa miettiä onko se ihmissuhde vaivan arvoinen.

 

 

 

” Sinä olet hyvä just noin”, ei tarkoita etteikö sinussakin olisi huonoja puolia joita kehittää. Se tarkoittaa, että olet löytänyt ihmisen, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, kaikkine puolinesi. <3

 

-ANNA KOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like