single-image

Hyvinvointiviikonloppu ja kaikkea muuta ihanaa

Mahtavaa torstaita ja nyt aivan mahtavia uutisia …. nimittäin huomenna on I LOVE ME -MESSUT! Hyvinvointiviikonloppu on taattu ja viikonloppu tulee pitämään sisällään kaikkea ihanaa.

I Love Me  -messut ovat ehdottomasti mielestäni vuoden parhaimmat ja monipuolisimmat messut ja on ihanaa tietää, että koko viikonloppu tulee olemaan pullollaan inspiraatiota, innostusta, hyvinvointia ja ihania ihmisiä! I love me -messuilla on todella paljon esillä eri hyvinvointialan yrittäjiä ja sieltä jokainen voi kyllä löytää jotakin. Esillä on superfoodeja, urheiluvaatteita, kuntosaleja, mentaalista hyvinvointia, meikkejä, kasvohoitoja, kampaamoja, kirjallisuutta, lisäravinteita ja siis ihan KAIKKEA.

Messut kestävät läpi koko viikonlopun ja mikäli aiot tulla sielä käymään, kannattaa aikaa varata ihan koko päivä. Itse olen töissä tuolla messuilla, mutta aion joku päivä napata parituntisen aikaa ja käydä kiertämässä kaikki ihanat kojut läpi 🙂

 

Ainakin kaikki maistiaiset on pakko käydä läpi 😀 sekä käydä selaamassa kaikki ihanat urheiluvaate-rekit! Eniten kuitenkin odotan jännityksellä sunnuntaina huipentuvaa Fitnessmalli-finaalia <3 Jollain tapaa haikein fiiliksin, mutta kuitenkin lempein mielin aion sunnuntaina kukittaa uuden, vuoden 2017 Fitnessmallin.

 

 

Vaikka oma fitnessmalli – vuoteni tuleekin nyt päätökseen, odotan jo innolla tulevaa. On ihana saada taas uusi tyttö hallitsemaan seuraava vuotta ja tavallaan itsekkin pääsee nyt ’vapautumaan’ muihin hommiin 🙂

Tänä vuonna voittaja saa varmasti luotua itselleen ihan eri tavalla mielettömän vuoden, sillä finalisteja on koulutettu läpi heidän kisakauden ja tytöillä on kaikki eväät luoda itselleen mahtavat hyvinvointialan urat. Innolla jään seuraamaan, kuka voittaa kisan, kuka nousee esille ja kenen ura lähtee lentoon 🙂

 

Onnittelut edellisen postauksen arvonnan voittajille: teille on laitettu sähköpostiin liput viikonlopun messuille 🙂

 

Messuilla tavataan! <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like