single-image

Minun Fitnessmalli 2016 -vuoteni.

Mahtavaa sunnuntaita! Kuinka moni seurasi kuluneen viikon fitnessmalli.fi -snäppiä? Olin siellä viime viikon kertomassa kokemuksiani fitnessmalli.fi -kisasta ja muistoja omasta vuodestani, joka on vielä paraikaa meneillään. Ajattelin kuitenkin jakaa teille kaikille muillekin, jotka ette vielä ole eksyneet snapchatin ihmeelliseen maailmaan, mitä kokemuksia minä sain fitnessmalli.fi -kisasta ja sen voitosta. PS. Vuoden 2017 Fitnessmalli -kilpailun haku alkaa ensiviikolla! KÄÄK!

Kisakausi

Kisakausi oli meidän aikanamme melko pitkä, jopa puolisen vuotta. Viime vuonna kisassa oli vielä fysiikkakierros joten tiedossa oli, että fysiikkaamme vertailtaisiin myös tuomariston arvioinnissa ja  jokaisen tulisi olla valmis astumaan lavalle bikineissä tai urheilutopissa ja -shortseissa. Tuo ei mielestäni ollut lainkaan paha vaatimus ja koin, että olimme ja OLEMME tyttöjen kanssa kaikki hyvässä kunnossa ja voimme kantaa itsemme tyytyväisenä. Tästä syystä en itse ollut tiukalla dieetillä, eikä minulla ollut valmentajaa. Olin toki noin puolen vuoden karkkilakossa (muutamaa herkkupäivää lukuunottamatta), mutta mitään kitudieettiä minun ei todellakaan tarvinnut pitää ollakseni tyytyväinen kisapäivän kuntoon. Kiristin kroppaani hieman, mutta muutoin olin oikeastaan normaalissa, arkipäiväisessä kunnossani.

 

Kuva casting -päivästä. Finalistit on juuri valittu!

 

Tikiksen treenit Hernesaaressa! Mieletön kesäpäivä <3

 

Lähtökuntoni kisan alkuvaiheessa 🙂

 

Sampon tiukassa valmennuksessa tyttöjen yhteistreeneissä.

 

Kisakautena treenasin salilla kuten muutoinkin, noin 3-5 kertaa viikossa ja kisan lähestyessä lisäsin hieman aerobisen treenin määrää, eli lenkkeilyä ja pyöräilyä. En tehnyt kisakaudella radikaaleja muutoksia elämääni enkä vetänyt itseäni mitenkään äärirajoille ruoan tai treenin suhteen.

Parasta kisakaudessa oli mielestäni valmistautumisen lisäksi kaikki yhteiset tapahtumat, mitä meillä tyttöjen kanssa oli. Kävimme yhdessä eri edustustapahtumissa, kuvauksissa,  treeneissä ja esiintymisissä. Kesä oli kaikin puolin tapahtumarikas ja aina oli jotakin mitä odottaa. Tapahtumien lisäksi pidimme myös jokainen omaa treeni-blogia, joka oli oleellinen osa arviointia. Ilokseni kaikki tytöt olivat tosi samanhenkisiä kanssani ja muutaman kanssa olemme pitäneet yhteyttä kisan jälkeenkin. Kiitos kuuluu myös Janni Hussille, joka oli todella huippu tyyppi vetämään tätä kisaa ja porukkaa kohti finaalipäivää.  Kisakausi kokonaisuudessaan opetti paljon. Opin paljon omista rajoistani, päättäväisyydestäni ja positiivisen asenteen voimasta.

 

Ensimmäinen Finessmalli show Tuurissa!

 

Fysiikkakierros.

 

Finaaliviikonloppu

Finaali-viikonloppu oli ikimuistoinen ja saan edelleen kylmiä väreitä katsellessani kuvia tuolta ajalta. Koko pitkän kisan aikana tiivistynyt jännitys kärjistyi noihin päiviin ja tuolloin kaikki olivat jotenkin erityisen energisiä, innoissaan ja meillä oli mieletön tekemisen meininki. Olimme koko viikonlopun töissä I Love Me -messuilla sponsoreidemme Casallin, Fastin, Cocovin ja Celsiuksen pisteillä ja aina kerran päivässä esitimme Fitnessmalli 2016 -shown messujen päälavalla. Lauantain harjoituskierros toi tietynlaista varmuutta ja rauhaa sunnuntain finaaliin ja sunnuntaina pystyikin varmoin mielin astella kisalavalle.

 

Kisakuntoni Finaali aamuna. Olin siihen täydellisen tyytyväinen 🙂

 

 

 

Fitnessmalli 2016 – Voitto

Voitto on käytännössä muuttanut elämäni hyvinkin radikaalisti. Suurin muutos on tapahtunut blogini saralla, jonka olen Fitnessmalli -organisaation kautta saanut kasvamaan niihin mittasuhteisiin, joita olen tavoitellut. Vapaapäiväni lastenklinikalta ovat muuttuneet työpäiviksi fitnessmalli -töiden parissa. Olen saanut voittoni myötä työtarjouksia, uusia mahdollisuuksia, mahtavan uuden koulutuksen ja tulevan ammatin, uusia ystäviä, uutta puhtia elämään ja mikä parasta; uudenlaista uskoa itseeni ja unelmiini.

Uskon vakaasti siihen, että kun löytää oman juttunsa ja paikkansa elämässä, voi kaikenlaisten haaveiden toteuttaminen olla mahdollista. Olen myös voiton myötä oppinut yhä enemmän, mitkä asiat elämässä todella ovat tärkeitä. Mihin juuri minä haluan panostaa ja mihin minä haluan pyrkiä. Olen oppinut paljon itsestäni, mutta myös muista ihmisistä. Olen oppinut priorisoimaan asioita, aikatauluttamaan elämääni ja laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Olen oppinut luottamuksesta, arvostuksesta, kollegiaalisuudesta ja kannustuksen voimasta. Olen oppinut entistä paremmin tulkitsemaan muita ihmisiä ja luottamaan omaan intuitiooni niin työasioissa, kuin ihmissuhteissa. Olen oppinut uskomaan itseeni ja omaan tekemiseeni ja olen jälleen kerran oppinut sen, ettei ole mitään väliä mitä muut ajattelevat. Tiedät itse sydämessäsi miten asiat ovat.

 

 

Jälkeenpäin ajateltuna tiedän, että olisin katunut lopun ikääni jos en olisi kääntänyt ja katsonut tätä korttia elämässäni. Onneksi sen käänsin, sillä se vei minut juuri siihen pisteeseen, minnepäin halusin mennä. Ja ovet ovat edelleen auki kaikelle uudelle ja olen valmis tulevaan.

Näihin mietteisiin <3

-ANNAKOO

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like