single-image

Uuden ajanjakson aika. Uusi Fitnessmalli 2017 on valittu.

Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa!

UUSI FITNESSMALLI 2017 ON VALITTU

Viikonloppuna vietettiin I Love Me -messuja ja upeiden messujen viimeinen päivä huipentuikin Fitnessmalli 2017 -finaaliin, jossa voittajaksi valittiin Meri Turunen! Tiukan toisen paikan saavutti Anni Vallius ja kolmanneksi sijoittui säteilevä Elina Leskinen.

Koko kärki kolmikko on mielestäni upea ja sen mitä ennätin tyttöihin viikonlopun aikana tutustua, voin uskoa että he tulevat tekemään menestyksekkään vuoden tästä Fitnessmalli 2017-vuodesta.

Meri Turunen ja mallimamma Nina Sarjolahti <3

Tänä vuonna kisa oli mielestäni erityisen tiukka. Koko finaalikymmenikkö koostui toinen toistaan upeammista tytöistä ja oli hankala ennalta arvioida, kuka finalisteista vie voiton. Onneksi tänä vuonna itse organisaatio oli kehitellyt hyvinkin toimivan pisteytyksen, jonka avulla voittajaksi valikoituu kaikista monipuolisin osaaja ja tänä vuonna se oli ansaitusti Meri <3

Kisa on omissa silmissäni uudistunut VALTAVASTI minun vuoteni aikana ja koenkin itse kasvaneeni oman Fitnessmalli -taipaleeni aikana hurjasti. Tänä vuonna tyttöjä on koulutettu läpi kisakauden ja jokaisella finalistilla on varmasti nyt avaimet lähteä kehittämään omaa uraa juuri siihen suuntaa, kuin kukin haluaa. Tsemppiä kaikille tytöille omalla valitsemallaan tiellä!

UUDEN AJANJAKSON AIKA

Monet ovat kysyneet, onko minusta nyt haikeaa kun oma Fitnessmalli -vuoteni loppuu. Ei ole. Mielestäni se ei ole itseltäni pois, että seuraavaa astuu kehiin, vaan pikemminkin iloitsen siitä, että Fitnessmalli -tiimimme kasvoi taas kolmella upealla naisella, joilta saan varmasti oppia paljon tulevana vuonna <3

Fitnessmallikisa on erityisesti mahdollisuus ja koen saaneeni itse omana vuotenani Fitnessmalli -organisaatiolta niin paljon oppeja ja tukea, etten voisi olla kiitollisempi. Jo finaalipaikan lunastaminen on mielestäni kiitollisuuden arvoinen asia ja voitto on avannut silmäni elämälle ja mahdollisuuksille ylipäätään. Usko itseensä ja omaan kyvykkyytensä on kasvanut valtavasti, mutta erityisen iloinen olen ihmisistä, keitä olen tavannut. Ihmiset ovat se tärkein asia, mikä on tehnyt minut vuodestani minun näköiseni. En voisi enempää olla kiitollinen siitä, että olen saanut Emmin ja Ninan tuen tekemisiini nyt ja jatkossa.

Vanhan ajan Fitnessmalli 😀

 

Tekisinkö jotakin toisin? Tottakai tekisin. Olen oppinut oman Fitnessmalli -vuoteni aikana NIIN valtavasti, että tietotaitoni tänä päivänä urasta, hyvinvointi-alasta, sosiaalisesta mediasta ja markkinoinnista ovat varmaankin kymmenkertaiset verrattuna vuosi taaksepäin. Jos olisin tuolloin omannut kaikki nämä tiedot; olisin tehnyt montakin asiaa toisin. Toisaalta, koen että minulla on kaikki ne avaimet ja mahdollisuudet tehdä tänäkin päivänä juuri niitä asioita, joita haluan, joten se, etten ole enää hallisteva Fitnessmalli, ei oikeastaan rajoita tekemisiäni millään tapaa. Se luo minulle ehkä uusia ovia tehdä vielä hieman enemmän 🙂

 

Tänä vuonna olin tiiviisti mukana organisaation taustajoukoissa ja upeinta olikin päästä tutustumaan meidän ihaniin finalisteihin <3

 

Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja yhden ajanjakson loppuminen voi tuoda mukanaan jotakin uutta ja paljon odotettua! <3

PS. Uuden fitnessmallin ensimmäistä viikkoa pääset seuraamaan Fitnessmalli.fi -snäpistä.

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like