single-image

Hemmotteluhoito edullisesti Offerilla.comin kautta !

Rauhallista sunnuntai-iltaa <3

Muistatte varmasti projektin, jonka aloitin viime viikolla. Projekti -iho ja hiukset kuntoon- sai nyt jatko-osaa. Olen hieman laiska käymään kasvohoidoissa, mutta nyt, uuden projektini kunniaksi, ajattelin panostaa itseeni. Viime viikon perjantaina kävelin taka-töölöläiseen kauneushoitolaan ja kävin syksyisessä 60 -minuutin hemmottelu-kasvohoidossa. Sain ilokseni vielä MAHTAVAN tarjouksen Offerilla.com:n kautta, jolla sain kasvohoitoni lähes puoleen hintaan!

”Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelusta löytyy jopa 50-90% alennuksella erilaisia mielenkiintoisia ja tarpeellisia palveluita kuten kampaamoita, ravintoloita, kauneushoitoloita, autokorjaamoja ja kuntosaleja. Palvelu toimii tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Offerilla toimii siten, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Tämän jälkeen ostat kyseisen diilin ja saat sen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin. Lahjakorttia liikkeessä näyttämällä saat lunastettua ostamasi palvelun. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa erikseen, vaan riittää, että vilautat lahjakorttia paikan päällä älypuhelimesi näytöltä. Offerilla toimii kätevästi myös iOS applikaation kautta iPhone ja iPad laitteissa.”

Offerilla.com oli super helppo käyttää! Tein vain tunnukset ja ostin lahjakorttini sieltä. Hoitolaan mennessäni näytin puhelimestani ostamani super edullisen lahjakortin ja nautin hoidosta <3 Mikä voisikaan olla sen parempaa, kuin hemmotella itseään ja vielä edullisin hinnoin!

Offerilla.com:sta löytyy YLLÄTTÄVÄN PALJON eri palveluiden alennuksia ja ajattelinkin seuraavaksi viedä pyöräni huoltoon, tai leikkauttaa hiukseni kampaajalla ja vielä puoleen hintaan!

Suosittelen tarjousten selaamista! Joukossa on oikeita timantteja! Kannattaa kuitenkin tutustua hoitolaan, tai sen verkkosivuihin, ennen kuin varaa oman hoitonsa. Näin saat juuri sellaisen palvelun, jonka haluat,  juuri sinua miellyttävästä paikasta.

 

 

Ihania hemmotteluhetkiä ja shoppailuja <3

PS. Lahjakortti toimii myös kivana joululahjana vaikka ystävälle tai puolisolle <3

-ANNAKOO

 

*Kyseessä kaupallinen yhteistyö.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like