single-image

Muista sanoa K I I T O S !

Kiitos. Tuo yksinkertainen sana, joka liian monelta meistä unohtuu aivan liian usein. Vaikka tuntisimme kiitollisuutta ja olomme olisi autettu ja helpoitettu, MIKSI SITÄ EI SANOTA ÄÄNEEN?

Kuinka monesti olet ollut kiitollinen, kun ruoka on ollut valmiina? Kuinka monesti ystäväsi on tuonut unohtuneet avaimesi? Kuinka mukavaa on se, että joku soittaa ja muistaa sinua? Entä se, kun työkaverisi on tehnyt jonkun asian puolestasi? Joku kaataa kahvia kuppiisi? Tai auttaa takin päällesi? Joku aukaisee ovesi tai päästää jonossa sinut eteensä? Kuinka paljon tämä maailma sisältääkin asioita, joista tulisi olla NIIN KIITOLLISIA TOISILLEMME!

Muistetaan kiittää toinen toistamme. Kiitä ystävääsi siitä, että hän on juuri hän. Kiitä äitiäsi kaikesta avusta, jonka olet saanut. Kiitä työkaveriasi mukavasta päivästä, tai kiitä naapuria hissin varaamisesta, kun juokset sinne kiireessä. Kiitä bussin kuljettajaa hyvästä palvelusta, tai kaupan kassaa kuitista.

 

Kiitä, niin huomaat pian saavasi itse kiitosta. <3

Rakkautta päiväänne <3

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Anu 4 vuotta ago
  Reply

  Voi vitsi, miten ihana teksti! Ihan totta joka sana! KIITOS sulle, oot huippu <3

  • annakoo 4 vuotta ago
   Reply

   Voi Kiitos Anu <3 Ihanaa, jos sait tekstistäni jotakin irti 🙂 <3 Rauhallista viikonloppua!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like