single-image

Joululahja-hankinnat säästeliäästi Bonuswaylta.

Rahaa kuluu joulun aikana valtavasti. Se on vain valitettava fakta. Jouluna välttämättömiä menoja tulee väistämättä. Ihmiset ostavat jouluruokia, pikkujoulumekkoja, joululahjoja, joulukoristeita ja postikortteja. Siksipä minulla onkin vinkki vitonen säätämiseen! Tee tänä vuonna jouluostoksesi Bonuswayn kautta ja säästät selvää rahaa.

Mikä ihmeen Bonusway?

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin ostoksistasi. Kätevää eikö! Ostaessasi esimerkiksi pikkujoulumekon Nelly.com:sta, saat 100 -euron mekosta yli kymmenen euroa tilillesi rahaa. Kun rahaa on kertynyt ostoksistasi yli  15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä suoraan pankkitilillesi. Saat ikäänkuin hyvitystä ostoksistasi 🙂

Saadaksesi Bonuswayn hyvityksen ostoksesta, tulee sinun vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayn sivulle ja klikata sitä kautta itsesi mieluisimpaan verkkokauppaasi. Tilausten tekeminen verkkokaupassa toimii sen jälkeen täysin normaalisti.

Tästä palvelusta et voi siis kuin hyötyä. 🙂 Et menetä lainkaan rahaa, mutta saat ostoksistasi hyvitystä. Toki turhia ostoksia kannattaa tietenkin välttää, vaikka palvelu hyvä onkin, mutta kaikesta tarpeellisestakin hyvitystä kertyy vuodessa jo mojova summa!

Ilokseni Bonyswayn sivuilta löytyy KAIKKI suosikkiverkkokauppani, kuten Nelly.com, Zalando, Boozt.com sekä Hotels.com. Arvatkaas kuka tekee siis jouluostokset tänävuonna Bonuswayn kautta 😉

HUOM!  Nyt liittymistarjouksena lukijoilleni 10€ lisäbonus ensimmäisestä ostoksesta, kun teet ostoksesi tämän sivun kautta! 

 

Ihania lahjahetkiä!

-ANNAKOO

*Kyseessä kaupallinen yhteistyö.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like