single-image

Projekti iho ja hiukset kuntoon!

Ihanaa viikon alkua <3 Viime viikkoina treenit ovat jääneet vähemmälle ja muutenkin olo on ollut hieman nuhjaantunut jatkuvan kiireen vuoksi. Siksipä päätin tällä viikolla laittaa taas elämäni kuntoon, treenit rullaamaan ja alkaa huolehtimaan jälleen tarkemmin hyvinvoinnistani.

Itselleni hyvinvointi on laaja käsite. Se sisältää treenien ja ravitsevan ruuan lisäksi itsestä huolehtimista ja henkistä hyvinvointia. Henkinen tasapaino ja kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittavat minun kohdallani myös sitä, että jaksan entistä paremmin huolehtia myös ulkoisesta olemuksestani.

Kävin tänään tämän uudistumis-vimman tuulessa ostamassa itselleni uutta kosmetiikkaa, jotka aion ottaa nyt testiin. Uusin projektini Iho ja Hiukset Kuntoon -alkakoon!

Ravinnon, veden juonnin, vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi kosmeettiseen hyvinvointiin voi vaikuttaa hyvillä päivittäisillä tuotevalinnoilla. Nyt aloitan seuraavien tuotteiden testauksen.

 

Luonnonkosmetiikkaa kasvoille. Vitamiiniseerumi.

 

Madaran kuoriva ja puhdistava mutanaamio

 

 

Sp:n Luxe Oil -sarja on ollut jo pitkään ehdoton suosikkini! EN KÄSITÄ minne olen tämän unohtanut! Onneksi löysin sen taas <3

 

Tätä tehohoitoa myyjä suositteli minulle erikseen, kun kerroin etsiväni kosteutusta talveksi <3 Tämä siis testiin!

 

Ystäväni on saanut minut jollain tapaa innostumaan luonnonkosmetiikasta, vaikka olenkin ollut ikäni Lumenen suurkuluttaja. Katsotaan, toimiiko nämä luonnonkosmetiikkatuotteet herkällä ihollani. Sain muuten jokunen aika sitten toiselta ystävältäni ITSETEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA <3 Ai että! Niistä tulossa postausta myöhemmin!

Onko sielä ruudun toisella puolella luonnonkosmetiikan kannattajia? Paljastakaa ihmeessä lemppari tuotteenne!

Ihanaa ja onnellista viikkoa <3 Nyt aion napata kupin vihreää teetä ja kammeta unille <3

-ANNAKOO

2 Comments
 1. SK 7 vuotta ago
  Reply

  Kiitos inspiroivasta blogista!

  • annakoo 7 vuotta ago
   Reply

   Voi Kiitos Saara <3 Ihanaa että olet löytänyt blogini pariin <3 Jokainen kommentti tuo aina uutta intoa kirjoittamiselle, olen tosi kiitollinen. Ja ihanaa Joulukuun alkua <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like