single-image

Tyttöjen juttuja.

 

Moikka. Juhannus menikin töiden parissa ja kyllähän se vähän potutti katsella, kun instan ja facebookin feedit täyttyivät kokkojen ja järvimaisemien kuvista 😀 Mutta nyt minullakin on ollut pari päivää vapaata ja olen ehtinyt rauhassa rentoutua, treenailla ja tehdä omia juttuja. Tänään tein pitkästä aikaa yhtä mielipuuhistani; shoppailin! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Iän myötä minusta on tullut viisaampi kuluttaja ja nykyään kaupoissa ei jaksa edes juosta viikottain ja online shoppailusta on tullut niin helppoa, että harvoin tulee lähdettyä kaupungille shoppailu mielessä. Eikä sieltä useinkaan enää löydä mitään mieleistä. Nykyään pohdin tarkasti mitä todella tarvitsen ja etsin sitten täydellisen yksilön ennen ostopäätöstä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tänään kuitenkin menin keskustaan katselemaan vaatteita  ja  onneksi meninkin! Kaupat olivat pullollaan ihania kesähepeniä ja mukaani tarttuikin muutama paituli ja kukkamekko. Värimaailma oli selkeästi kesäisen hempeä ja kukka-kuosia löytyi ilokseni paljon <3 Ahh! Kyllä se vain on sitä oikeaa omaa aikaa kierrellä RAUHASSA kaupoissa ihmisvilinän keskellä. Tämä aktiviteetti on juurikin niitä kuuluisia tyttöjen juttuja, mitä harvat miehet niinkään ymmärtävät.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Iloinen shoppailija 😀

 

Lupaan jatkossa siis esitellä muutamia uusia tuttavuuksia omassa postauksessa 🙂  Hei! Jos sinulla ei ole puuhaa huomiselle:  tule Hernesaarenrantaan treenailemaan Fitnessmalli-finalistien kanssa klo:10:15. Ilmoittautua voit täältä.

Ihanaa tiistaita <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like