single-image

Summer vibes.

Mukavaa torstaita kaikille <3

Viime viikolla en ennättänyt lainkaan kirjoittelemaan, sillä sain arvovieraita kotiimme – nimittäin perheeni oli kyläilemässä Helsingissä. Vietimme ihanan viikonlopun käyden Suomenlinnassa, Linnanmäellä, kahviloissa ja ehdimme rentoutua vielä elokuva-illan parissa 🙂 Perheen kanssa vietetty laatu aika on parasta aikaa mitä tiedän <3 Terkkuja kotiin!

Mulla alkoikin tänään pitkät vapaat ja jotenkin tuo sää kääntyy AINA sateen puolelle kun mun kalenteri näyttäisi rantapäivää 😀 No, nyt täytyy vaan nöyrtyä luontoäidin tahdolle ja kiskoa kumpparit jalkaan ja sadetakki niskaan ja lähteä nauttimaan raikkaasta luonnosta 😀 Nyt kuitenkin paluu viimeviikkoiseen kauniiseen ilmaan ja uuteen persikan sävyyn taittavaan sifonkipaitaan. Kesällä parhautta ovat juurikin kevyet kesäpaidat jotka liehuvat tuulen vireessä <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita: Zara, Laukku: Lauren Ralph Lauren, Kello: Daniel Wellington, Shortsit: Bik Bok

 

Sifonkipaitojen lisäksi olen aivan haltioissani tämän kesän kenkämuodista! Remmi-korkkarit ovat taas IN! Jes! Minä olen kenkien kanssa tosi mukavuudenhaluinen ja tavallisesti käytänkin vain korottomia kenkiä, tai tennareita, mutta nyt onnekseni löysin tälle kesälle jotakin hieman naisellisempaa, nimittäin nämä Vagabondin Scarlett -malliston kengät. Mielestäni tuo vaalean harmaan sävy sopii täydellisesti ruskettunutta ihoa vasten eikä kengät ole liian huomiota herättävät. Plussana vielä käyttömukavuus!

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

 

Terkuin: Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like