single-image

Happy B-Day to Me.

Ihanaa sunnuntaista myöhäisiltaa <3

Mä olen tämän viikonlopun viettänyt 25-vuotis syntymäpäiviäni ja tässä kaikessa kiitollisuudessani en voi muuta todeta, kuin että KIITOS ELÄMÄ.

Mulla on rakkaita ja mahtavia tyyppejä elämässäni, enkä voisi olla kiitollisempi siitä <3

Näin viikonloppuna ihania fitnetin blogi -tyttöjä, huippuja työkavereitani, sekä sain viettää ihanan sunnuntain rakkaimpani kanssa <3 Syntymäpäivät kruunasi tietenkin se, että olin viikonloppuna myös rakkaitteni mielessä ympäri Suomea ja kaikki läheisimpäni muistivat minua viestein ja tervehdyksin <3 Sain jopa elämäni ensimmäisen kukkalähetyksen! Aah! Nyt olen hemmoteltu vuodeksi eteenpäin <3 Kiitos ihmiset.

Täytyneekin todeta, että maailma ei ole näyttänyt aikoihin yhtä kauniilta, kuin se näytti tänään.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tunnelmia Seurasaaresta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Ihanaa alkavaa viikkoa <3

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like