single-image

Happy B-Day to Me.

Ihanaa alkavaa viikkoa <3

Minulla se alkoi super ihanasti, sillä viime viikonloppu meni rennoissa tunnelmissa syntymäpäiviäni juhlistaen, joten nyt on akut hyvin ladattuna taas uuteen viikkoon. Ajattelin jakaa teille hieman syntymäpäivä-viikonloppuni tunnelmia 🙂 Virallisesti vanhenen vasta tänään, mutta maanantai on tapansa mukaisesti työntäyteinen, joten otimme hemmottelu-hetkiin pienen varaslähdön 🙂 Ja mikä sen parempi tapa juhlistaa elettyä elämää, kuin tehdä juuri niitä asioita, joista eniten nautit!

Synttäriviikonloppu koostui:

  • Fitnessmalli semifinaalista. Taas valittiin mieletön kärkikymmenikkö ja eihän tässä voi olla kuin ylpeä siitä, kuinka hieno porukka on jälleen kasassa ja kuinka mahtavia tyttöjä saimme Fitnessmalli – porukkaamme mukaan. Siinä syntymäpäivälahjaa kerrakseen! Sain itse kunnian toimia tuomarina tuona casting-päivänä, joten päivä oli siltäkin osin spesiaali. On myös jollain tapaa huojentavaa siirtyä asioissa eteenpäin, kun uudet tytöt aloittivat uuden kautensa 🙂

 

Casting päivän tuomaristo 🙂
  • Ystävistä ja herkuista. Pitkistä keskusteluista ja naurukohtauksista. Shoppailusta ja kahvittelusta. Nämä on niitä tärkeimpiä juttuja ja hetkiä, jotka todella merkitsee.

 

 

  • Urheilusta ja hikoilusta. Pääsin jälleen kerran testaamaan taitojani sulis-kentällä ja tällä kertaa piti voitonhimoni nöyrtyä, sillä selkään tuli ! No, ensikerralla motivaatio on taas entistä kovempi! 😀

 

  • Pitkistä yöunista, rauhallisesta sunnuntaista ja kävelystä luonnon äärellä. Nämä merimaisemissa vietetyt hetket  ovat niitä todellisia rauhoittumisen hetkiä. Ja mikä sen parempaa kuin viettää ne kaikista rakkaimman kanssa.

 

 

 

synttärikakku <3

 

 

Näistä asioista oli syntymäpäiväviikonloppu tehty <3 Sain tietysti myös tänä aamuna pienen lahja yllätyksen puolisoltani herättyäni 🙂 <3 Nyt voi hyvillä mielin vanheta. 😀

 

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like