single-image

Lämpöpussi – jokaisen vauvan must have -tuote.

Kyselin pari viikkoa aikaisemmin teiltä vinkkejä vauvan must have -hankintoihin ja lämpöpussi seuraavilla ominaisuuksilla oli selväsi arkikäytössä teidän mielestänne tuote ylitse muiden, joten täytyi meidänkin sellainen kotiin hankkia.

Lämpöpussi viisipistevaljaille sopivilla aukoilla oli tuote, jonka varmasti 80% pienten lasten äideistä vastasi arjen pelastajaksi  ja tarkemmin perehdyttyäni asiaan, olen ymmärtänyt miksi.

Hyvä lämpöpussi viisipistevaljaille sopivilla aukoilla ( eli lämpöpussi, jonka saa helposti kiinnitettyä turvakaukaloon ja rattaisiin ) helpottaa vauva-arjessa käytännöllisyydellään, sillä lämpöpussiin voit sujauttaa vauvan sisävaatteissa ja pakata sitten pipo päässä autoon. Autossa vauva on turvallisesti ja tiiviisti valjaissa turvakaukalossaan ja mikäli hänellä on kuuma, saa lämpöpussin kätevästi auki ja vauva on tyytyväinen. Mikäli vauva olisi toppavaatteissa, tulisi sinun irrottaa vauva erikseen kaukalosta ja riisua vaatteet ja tässä olisi taas tuplasti työtä ja vaivaa niin äidille kuin vauvallekin. Lämpöpussi osottautui teidän mukaan myös kauppareissujen pelastukseksi, sillä monella teistäkin on vaunut, joiden runkoon pystyy turvakaukalon nostamaan suoraan kiinni. Näin voit mennä kauppaan vauva lämpöpussissa ja kaupassa sisällä ollessasi ottaa taas lämpöpussin auki, ilman että joudut irroittamaan vauvaa kaukalosta.

Tutkittuani erilaisia vaihtoehtoja lämpöpusseista, päädyimme hankkimaan turvakaukaloon Babys Only -lämpöpussin. Tämä lämpöpussi oli monen teidän suositus ja monissa kirpputoriryhmissä tätä olen nähnyt paljon ihmisten metsästävän. Nähtyäni tuon kauniin pussin, en yhtään ihmettele miksi 🙂 Saimme ihanasta Pikku Vanilja -liikkeestä vauvallemme aivan uskomattoman kauniin setin turvakaukaloon, johon kuului Baby’s Only -lämpöpussin lisäksi kaunis turvakaukalon päällinen ja kuomun päällinen. Koko kokonaisuuden kruunasi ihana Baby’s Onlyn virkattu tähti. Pikku Vaniljalla lämpöpusseja on kahta eri paksuutta, joista me päädyimme vielä nyt maaliskuussa tuohon paksumpaan, topattuun versioon, sillä ulkona tuiskuttaa ajoittain vielä lunta ja ilmat ovat pakkasen puolella. Kesäksi tuo kevyempi malli on varmasti käytännöllisempi. Pikku Vaniljalla on myös palvelu, jossa pystyt tilamaan lämpöpussin vauvalle hänen omalla nimellään! Mikä ihana lahjaidea vaikka kummilapselle hankittavaksi <3

 

* tekstiilituotteet saatu

 

 

Näin kauniissa paketeissa lämpöpussi saapui <3

 

Tässä kyseisessä Baby’s Onlyn lämpöpussissa on viisipistevaljaihin sopivat aukot, eli sen saa kiinnitettyä turvakaukalon tai rattaiden valjaisiin. Lämpöpussin päätypuolen saa myös tuettua neppareilla hupun malliseksi, jolloin se suojaa vauvan päätä tuulelta ja tuiverrukselta. Parasta lämpöpussissa on tietenkin sen kauniin ulkonäön lisäksi sen käytännöllisyys. Kyseisessä pussissa on mahdollista avata vain pussin alaosa, tai halutessaan ottaa vaikka koko kansipala irti. Näin sinun ei tarvitse esim. herättää nukkuvaa vauvaa, vaan voit vähin äänin napata sisätiloissa lämpöpussin kannen pois ja antaa vauvan jatkaa sisävaatteissa uniaan.

 

 

 

 

Kiitos teille tästä lämpöpussi-vinkistä 🙂 Se tulee varmasti helpottamaan pian myös meidän arkeamme. Oman lämpöpussisi voit tilata täältä. Meillä tuo väri on helmenharmaa, sileä neulos <3

Laskettuun päivään on vielä muutama päivä jäljellä ja täällä tunnelmat ovatkin jo melko malttamattomat. Nyt meillä on kuitenkin kaikki jo valmiina vauvaa varten, joten enää ei ole kuin odotella rauhassa.

 

Rauhallista sunnuntai-iltaa <3

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BOGI

2 Comments
 1. Johanna 5 vuotta ago
  Reply

  Ihana lämpöpussi ? olis kiva kuulla enemmän raskausajan ruokailusta, mitä oot syönyt jne. En löytänyt täältä oikein siitä postausta kun yritin etsiä, voi olla toki että en vaan huomannut ? Tsemppiä loppuraskauteen ?

  • Anna Koo 5 vuotta ago
   Reply

   Eikö olekkin <3 En malta odottaa että pääsee ottamaan sen käyttöön. Kiitos postaustoiveesta 🙂 Laitan sen ylös ja toteutan heti kun ehdin 🙂 Kivaa viikkoa sinulle <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like