single-image

Täydelliset häät alkoivat täydellisellä aamulla.

*Postaus yhteistyössä Original Sokoshotel Vaakuna, Helsinki kanssa.* Ikimuistoiset häät on nyt juhlittu ja täytyy sanoa, että kyllä häät olivat elämäni paras hetki heti lapsen syntymän jälkeen. Itkin koko päivän, mutta silkasta onnesta. Päivämme oli täydellinen. Tänään jaan aamun tunnelmia morsiussviitistä.

Aamu alkoi minulla tapani mukaan klo:05, kun Robert päätti herätä 😀 Olimme päättäneet olla kotona häitä edeltävän yön, sillä en halunnut laittaa lasta hoitoon kuin yhdeksi yöksi ja Robertin kanssa kaikista järkevintä oli olla kotona. Aamulla keitin kahvia alakerrassa ja kuuntelin mieheni ja Robertin yläkerrasta kantautuvaa höpöttelyä aamupesujen lomassa. Itketti. Silkasta onnesta. Ajattelin olevani maailman onnekkain, että minulla on näin ihana oma perhe.

Olin jo etukäteen päättänyt ottaa päivästä kaiken irti ja olla läsnä, nähdä, kokea ja aistia koko päivän täysin sydämin. Sen todella tein ja varmasti tästä syystä jo aamu alkoi niin tunteikkaasti 😀 Olimme mieheni kanssa sopineet, että muistutamme toisiamme nauttimaan läpi päivän tästä ainutlaatuisesta hetkestä. Aamiaisen jälkeen pojat heittivät minut morsiussviitille Original Sokos Hotel Vaakunaan, jonka olimme kaasojeni kanssa saaneet yhteistyönä.

 

Näkymät parvekkeelta.

 

Hotellin edessä keskellä Helsingin keskustaa odottivat jo kaasoni. Itku meinasi päästä jälleen. Parasta oli päästä jakamaan tuo tunteikas aamu parhaiden ystävieni kanssa ja vielä niin hienossa tilassa! En olisi voinut parempaa paikkaa toivoa hääaamun valmistautumiseen, kuin Helsingin kattojen yllä valtava parvekkeellinen sviitti kattokruunuineen <3 Kiitos vielä Vaakunalle, että mahdollistivat meille mielettömät puitteet elämäni tärkeimmälle aamulle. Sviitin kruunasi tietenkin hedelmälautas- ja kuohuviinitarjoilut, jotka odottivat meitä heti saapuessamme. Morsiussviittimme oli nimeltään Sauna Suite. Se on Vaakuna Helsingin yksi hienoimmista huoneistoista ja jo valaistuksen kannalta täydellinen hääaamun laittautumisille, sillä huoneisto tulvii luonnonvaloa täysmittaisen parvekkeensa ansiosta.

 

Kuvat on ottanut Veera Kinnunen, minun kaasoni.

 

 

Kaasojen kanssa ennätimme hetken tunnelmoida aamua ja vaihtaa ylle aamutakit, kun meikkaaja ja kampaajat jo saapuivat. Kuuntelimme hääsoittolistaa ja valmistauduimme suureen päivään. Kylmänväreet menivät monta kertaa iholla ja liikutuinkin useasti. Niinkuin aina 😀 En suureksi ihmetyksekseni stressannut lainkaan, vaan luotin täysin mun super ammattitaitoiseen meikkaajaan ja kampaajaan ja olin vaan ja nautin <3 Laittautumisten jälkeen kuvaaja saapui paikalle ja oli aika pukea juhlavaatteet päälle. Vasta saatuani häämekon päälleni, tajuntaani iski se, että tänään menen naimisiin. Ihan oikeasti. Loppu elämäkseni. Liikutuin jälleen ja niin liikuttui kaasonikin <3

 

 

 

 

Parasta hääaamussa oli ehdottomasti se, että sain jakaa sen elämäni tärkeimpien ihmisten kanssa. Herätä oman perheen kanssa ja sen jälkeen valmistautua päiväämme parhaiden ystävieni tukemana. Kaasoni ovat maailman parhaita tyyppejä ja olen etuoikeutettu, että minulla on tuollaisia ystäviä, kuin he. He ovat toinen perheeni <3

 

 

 

Hääaamu oli tunteiden täyteinen ja odottava, mutta en todella tuolloin vielä tiennyt, miten ikimuistoinen päivä minulla oli vielä edessä. Hääpäivä oli yhdellä sanalla sanoen täydellinen. Siitä myöhemmin oma postauksensa.

Voin lämmöllä suositella Sokos Hotel Vaakunan morsiussviittiä tuleville morsiammille <3 Ja mikäli mahdollista, suosittelen olemaan sviitissä kaasojen kanssa yötä, sillä sielä on myös oma sauna. Mikäli en olisi ollut kotona Robertin kanssa, olisin ehdottomasti viettänyt edellisen illan kaasojeni kanssa sviitissä saunoen ja tehden kasvonaamioita ja nauttien lasin kuohuvaa Helsingin kattojen yllä 🙂

 

 

 

Näihin tunnelmiin. Ihanaa viikkoa <3

 

-Anna

 

Löydät minut myös: 

ig: @annaelinaoinonen

facebook: @annaelinaoinonen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like