single-image

Lapselle parasta – lastenvaatteet ja hankintaperusteet.

*Postaus kaupallisessa yhteistyössä Bredenkids.fi -kanssa* Multa paljon kysytään mistä hankin lastenvaatteet ja millä perustein. Ihan alkuun haluan myöntää, että ajatteluni lastenvaatehankinnoissa on muuttunut tiedon lisääntyessä. Ennen Robertin syntymää ostin sen, mikä oli söpö, mutta nyt vauva-arjessa iho-ongelmien kanssa eläessä olen oppinut huomioimaan hankinnassa myös söpöyttäkin tärkeämmät asiat, nimittäin materiaalin ja laadun. Haluan tarjota lapselleni vain parasta.

Lastenvaatteet ovat jatkuvasti super kovalla käytöllä ja niitä pestään enemmän, kuin mitään muita vaatteita. Jo tämän takia kannattaa pitää huolta siitä, että vaatteet ovat laadukkaita, jotta ne kestävät hyvin pesua ja kulutusta. Harvat aikuisten vaatteet kestäisi oikeasti lattialla ja kuralätäköissä möyrimistä, mutta onneksemme lastenvaatteiden laatuun on alettu nykyään panostaa niin, että ne kyllä kestävät, mikäli laatu on hyvä.

 

Tämä ihana pupu- kuosi on Bredenin uutuuksia! 🙂

 

Toinen super tärkeä asia lastenvaatteissa on materiaali. Kaikki vauvat ja vastasyntyneet ovat herkkäihoisia, mutta meillä iho-ongelmat, kuivuus ja ihottumat ovat olleet normaalia enemmän riesana näin alkumetreillä. Tämän myötä olen lukenut ja tutustunut entistä enemmän materiaaleihin ja niiden vaikutukseen. Ennen en tajunnut kurkata pesulapusta muuta, kuin pesulämpötilan, mutta tänä päivänä aina lastenvaatteita hankkiessani katson, mitä materiaalia tuote sisältää. Luomupuuvilla ja merinovilla ovat meidän ykkös-suosikkejamme ja kaikista pehmeimpiä kuivalle iholle. Bredeniltä hankituissa vaatteissa ei ole käytetty edes väriaineissa haitallisia kemikaaleja ja kaikki nepparit ovat nikkelivapaita.

 

 

Kolmas tärkeä pointti pienten pukemisessa on ottaa huomioon se, mihin tilanteeseen ja ilmastoon lasta puet. Viileällä kelillä hengittävä, mutta lämmin merinovilla on meidän ehdoton ykkösvalinta, kun taas lämpimällä kelillä hengittävä luomupuuvilla pitää ihon kuivana päästäen kosteuden läpi. Bredenin jokaisesta tuotteesta löydät suosituslämpötilamerkinnän, jonka tarkoitus on helpottaa vanhempia vauvojen ja lasten pukemisessa oikein eri sääolosuhteisiin. Tämä tuntuu olevan ainakin mulle välillä mahdoton tehtävä! 😀

Tämä kettukuosinen kesäasu on meidän ehdoton lemppari <3

 

Ihana leijona- jumpsuitti sopii hyvin viileneviin kesäiltoihin.

 

Näin kesä-aikaan ja varsinkin nyt hellepäiviä ajatellen yksi tärkeimmistä hankinnoista, jonka olemme tehneet on Robertin uudet UV -vaatteet. UV -vaatteet ovat vaatteita, jotka suojaavat pientä auringon UV-säteiyltä. Olemme lähdössä Juhannukseksi mökille ja vaikka Robert ei suorassa auringonvalossa aikaa vietäkkään, haluan suojata hänet pienimmiltäkin mahdollisilta auringonsäteiltä parhain mahdollisin keinoin. Aurinkorasvaa kaikkine kemikaaleineen en halua vielä pienelle laittaa, mutta UV -vaatteet on super hyvä keino suojata pikkuinen auringolta. Sillä sisällähän me ei aiota koko kesää istua, vaan kesästä kyllä kuuluu nauttia! <3 Yleensä UV -vaatteet valmistetaan upottamalla vaate eräänlaiseen kemikaalikoktailiin, joten siksi hankimme UV -vaatteet Bredeniltä. Bredenin UV -vaatteissa kemikaaleja ei ole käytetty ja niissä on jopa 50+ suojakerroin, joten ne suojaavat lasta paremmin kuin yksikään aurinkovoide! UV-vaatteita käyttämällä suojelet myös luontoa, sillä asia, jota minäkään en ennen tiennyt on se, että koralliriuttojen suurin hävittäjä on aurinkorasvojen sisältämät kemikaalit! Siis ihan järkyttävää. Lisää tästä aiheesta ja Bredenin Uv -tuotteista pääset lukemaan täältä.

 

Juhannusasu on tänä vuonna uv asu 🙂

 

 

Voisin kiteyttää lastenvaatteissa huomioon otettavat asiat viiteen kohtaan:

1.laatu ja materiaali

2.käyttötarkoitus

3.ulkonäkö ja istuvuus

4.turvallisuus / kemikaalittomuus

5.eettisyys / ympäristöystävällisyys

 

  Bredenillä kaikki edellä mainitut asiat on otettu huomioon jo tuotannosta alkaen. Ja vaikka tämä onkin yhteistyönä tehty postaus, todella tarkoitan sitä. Tämä asia selviää paremmin myös sinulle kun tutustut Bredenin toimintaan ja periaatteisiin täältä.

 

Nyt mulla onkin ilo ilmoittaa teille, että instagramissani @anna.korhonen on paraikaa meneillään Giveaway Bredenin tuotteisiin, eli suuntaa nyt sinne osallistumaan arvontaan ja voit voittaa itsellesi 60€ arvoisen lahjakortin verkkokauppaan.

 

 

Panostatko sinä lasten vaatteissa laatuun? Tulisiko sulla mieleen vielä joku tärkeä pointti, joka olisi hyvä ottaa huomioon. Kuulen vinkit mielelläni <3

 

Ihanaa loppuviikkoa <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like