single-image

Kehitä itseäsi lukemalla. Kiinnostavimmat kirjasuositukset.

Ihanaa marraskuun loppua <3 Ajattelin näin pimeän ja harmaan talven ajaksi jakaa omat kiinnostavimmat kirjasuositukset. Tänään esittelyssä siis kirjat, jotka itse olen hankkinut talven pimeneviä iltoja varten lukuhetkiä siivittämään.

 

Lukeminen on aina ollut minulle hieman haastavaa, sillä olen huono keskittymään fiktiivisiin tarinoihin. Löydettyäni kirjat, kuten Unelmakarttakirja ja Hyvän Mielen Taidot, olen kuitenkin kiinnostunut lukemisesta, sen tuoman hyödyn vuoksi. Lukiessa voit oppia tosi paljon uutta niin itsestäsi, omista toimintatavoistasi, itsesi kehittämisestä sekä muiden ihmisten käyttäytymisestä. Olen hiljattain etsinyt kirjasuosituksia nimenomaan itsensä kehittämiseen liittyen ja tässä listattuna kirjat, jotka päätin hankkia oman yöpöytäni lokeroon lukemista odottamaan.

Kaikki kirjat liittyvät tavalla tai toisella mielen hyvinvointiin ja keskittyvät antamaan vinkkejä siihen, kuinka juuri sinä voisit olla paras versio itsestäsi ja kuinka juuri sinä voisit voida hyvin ja ymmärtää omaa, sekä muiden toimintaa paremmin. Monessa näistä kirjoista on myös tehtäviä, joiden avulla voit tutkiskella ja oivaltaa omaa toimintaasi ja sinun tapaasi ajatella.

 

 

Talven kirjavarastoon kertyneet kirjat:

 • Inhimillisiä Kohtaamisia – Maaret Kallio
 • Miten saada ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa – Dale Carnegie
 • Tunne Lukkosi – Kimmo Takanen
 • Hyvän Mielen Taidot – Maaretta Tukiainen
 • Tsemppikirja – Sanna Wikström, Jutta Gustafsberg
 • Unelmakarttakirja – Sanna Wikström
 • Voittavat tavat – Aleksi Tossavainen, Jerry Hietaniemi, Elias Huhtinen

 

Osa kirjoista on vanhoja kirjoja, jotka olen jo kertaalleen lukenut tai selannut läpi, osa täysin uusia tuttavuuksia ja pari tuntematonta. Monesti kirjaan ylös toisten kirjasuositukset ja etsin niiden pohjalta mielenkiintoista luettavaa. Kaikki nämä kirjat vaikuttavat mielestäni tavalla tai toisella kiinnostavilta ja tutustumisen arvoisilta, joten jokaisen kirjan pyrin tämän talven aikana lukemaan.

 

 

Tykkään lukiessani tehdä kirjojen reunoihin muistiinpanoja ja käytän yliviivaustussia kaikissa eri sateenkaaren väreissä ja tästä johtuen ostan aina mielenkiintoiset kirjat omaksi, ennemmin kuin lainaan ne kirjastosta. Näin pystyn myös palaamaan jonkun mielenkiintoisen kirjan äärelle, mikäli siihen on tarvis. Lukutahtini on muutoinkin tosi hidas, sillä olen hieman malttamaton lukija, mutta tänä talvena koitan erityisesti panostaa siiihen ja antaa lukemiselle enemmän aikaa.

 

Mitkä ovat sinun kirjasuosikkisi? Oletko lukenut Idiootit Ympärilläni kirjaa? Se on myös yksi kirja, joka on ollut pitkään hankitalistallani, sen saamien kehujen vuoksi. Kuulen mielelläni kokemuksianne 🙂 <3

 

 

Lämpimiä ja mielenkiintoisia lukuhetkiä <3

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig:anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

2 Comments
 1. Enni 4 vuotta ago
  Reply

  Hyviä kirjoja valikoitunut sulle sinne 🙂 Itse olen myös hurahtanut näihin samaisiin ”itsensäkehittämiskirjoihin”, todella mielenkiintoista luettavaa. Myös Idiootit ympärilläni löytyy omasta hyllystä ja voin lämpimästi suositella!

  Ihanaa kun oot palannut blogin pariin, oot jotenkin super inspiroiva tyyppi ja susta saa positiivista energiaa ihan näin blogin välityksellä hurjasti! Kivaa joulun odotusta sulle 🙂

  • Anna Koo 4 vuotta ago
   Reply

   Kiitos Enni <3 Täytyykin toivoa Joulupukilta tuota Idiootit ympärilläni -kirjaa! Olen kuullut siitä paljon hyvää. Ja blogilla on ollut hieman käynnistymisvaikeuksia, mutta aina nämä teidän tsemppi -kommentit auttaa raivaamaan sille tilaa ja nyt Joulun jälkeen postaustahti palautuu entiselleen ja keväällä myös treeni-postauksia luvassa viikottain 🙂

   Ihanaa että olet pysynyt mukana <3 Ihanaa Joulun odotusta sinulle.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like