single-image

Tieni Fitnessmalli.fi -organisaatiossa on tullut nyt päätökseen.

Ihanaa perjantaita kaikille <3 Julkaisin tänä aamuna ig-storyssani uutisen, jossa kerron tieni Fitnessmalli.fi -organisaatiossa tulleen päätökseen. Tämän päätöksen olen tehnyt jo aikaisemmin kesällä mutta nyt sain sille viimein varmistuksen kun rakas kolleegani Emmi Lehtomaakin jättäytyy kisasta pois.

Fitnessmalli.fi -organisaatio on näiden vuosien aikana antanut minulle enemmän kuin olisin koskaan osannut toivoa. Olen saanut opit niin sosiaalisenmedian sisällöntuotantoon, tavannut upeita ihmisiä ja brändejä, saanut lukuisia työtarjouksia ja mielettömiä yhteistyökumppaneita. Olen saanut kouluttautua personaltraineriksi ja päässyt kirjoittamaan blogia, joka aina onkin ollut itselleni rakas harrastus ja sivutulo.

 

 

Kaikkea kuitenkin aikansa ja kesällä pysähdyin viimein pohtimaan vastausta kysymykseen ”Kenen unelmaa sinä elät?”. Fitnessmalli Kisakoordinaattorin työ on antanut minulle mahdollisuuden olla auttamassa kymmentä upeaa finalistia Emmin rinnalla kohti uusia unelmia ja tavoitteita mutta siinä sivussa se on kuinkin ollut minulle kovasti aikaa vievä työ, niinkuin kaikki työ on. Siksi oma blogini, sosiaalinen mediani ja muut intohimoni ovat viime kuluvan vuoden aikana jääneet vähemmälle huomiolle ja olen ymmärtänyt etten ole saanut toteuttaa itseäni niin paljon, kuin olisin halunnut. Tai siis, en ole yksinkertaisesti kerennyt 😀

Siksi kannustan kaikkia aina välillä pysähtymään miettimään, mitä minä haluan tehdä. Teenkö tätä asiaa siksi, koska sitä rakastan vai onko se minulle työ, jota en ehkä tekisi jos siitä ei maksettaisi. Mitkä ovat niitä asioita, joita arjessasi tekisit vaikka et saisi siitä pennin hyrrääkään? Ne ovat todennäköisesti asioita, jotka tuovat sinulle mielihyvää, joissa saat toteuttaa itseäsi ja jotka vievät sinua kohtia kokonaisvaltaista hyvinvointia. Minulla niitä asioita on aina ollut liikunta, terveelliset elämäntavat, mielen hyvinvointi, kirjoittaminen ja ihmissuhteet. Näille asioille en kuluneen vuoden aikana ole raivannut tilaa ja tämä on asia jonka haluan muuttaa. Toki olen ollut etuoikeutetusti mukana Fitnessmalli.fi organisaation toiminnassa, sillä vaikka se onkin työni, se on tuonut mukanaan niin suuria elämyksiä ja kokemuksia, ettei niitä voi koskaan rahassa mitata.

 

 

Arjessani haluan liikkua, urheilla, nauraa ystävien kanssa ja touhuta, kirjoittaa blogia ja päästä blogin kirjoittamisessa sille samalle tasolle jossa vuosi sitten olin. Että sitä juttua tehtiin yhdessä lukijoideni kanssa. Jaoin teille treenivinkkejä, kannustusta arkeen ja jaksamiseen ja te jaoitta minulle tarinoitanne ja ajatuksianne. Se oli molemminpuolinen hyöty.

Elämässä joskus on priorisoitava asioita ja vaikka Fitnessmalli.fi -organisaatio jää lämpimänä muistona sydämeeni, on nyt aika jatkaa eteenpäin.

Syksyn ja kevään aikana on tulossa kovasti muutoksen tuulia, niistä kerron teille myöhemmin kun aika on oikea. Lupaan niitten olevan kuitenkin ihania!

 

Vaatteet KariTraa <3

 

Ihanaa ja inspiroivaa syksyä kaikille <3 Tehkää niitä juttuja joista nautitte. Nähdään kaikki vielä Fitnessmalli.fi -organisaation tiimoilta I Love Me -messuilla 21.10.18, jolloin valitaan uusi hallitseva Fitnessmalli <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

fb: ANNAKOO:BLOGI

2 Comments
 1. Tuikku 5 vuotta ago
  Reply

  Hei Anna! Laitoin sulle jo aiemmin instassa viestiä että blogin aikaisempien postausten kuvat eivät näy ja sama ongelma on edelleen, eli kuvat eivät lataudu ainakaan puhelimella selatessa.. itse tykkään nimenomaan kuvista ja niitä on kiva selailla niin harmittaa kun kuvat ei ole pitkään aikaan näkyneet 🙂

  Uusia postauksia innolla odottaen! <3 ois kiva saada joskus myös videopostauksia tai vaikka my day – tyylinen postaus blogissa tai instassa! 🙂

  • Anna Koo 5 vuotta ago
   Reply

   Tätä korjaillaan ajan kanssa kuten vastasin 🙂 Ihanaa että olet mukana vielä. Videopostauksia ei toistaiseksi ole tulossa ig storyja enempää sillä en jotenkin koe niitä omakseni vielä 🙂 Ihanaa syksyä <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like