single-image

Volyymiripset ja muita urheilevan tytön kauneudenhoitovinkkejä.

Mainiota torstaita <3

Minulta kysellään paljon ihonhoitoon, meikkaamiseen ja hiustenhoitoon liittyviä vinkkejä. Volyymiripset ovat paras vinkkini, mutta muuten joudun myöntämään, että minä en ole ehkä se paras henkilö keneltä kysyä uusimmat kikka kolmoset kauneudenhoitoon liittyen. Lähinnä pyrin pitämään oman kuontaloni siistinä ja huoliteltuna mahdollisimman pienellä työllä ja vaivalla. Suurimman osan ajastani vietän tukka ponnarilla, ilman meikkiä, treenitrikoot jalassa 🙂 Tykkään kyllä laittautua ja pukeutua silloin tällöin, mutta arkena suosin hyvin simppeleitä kauneudenhoitovinkkejä. Vaikka kauneudenhoito, meikit ja ihonhoito eivät olekaan suurin intohimoni, laitan nyt yleisön pyynnöstä jakoon minun parhaimmat kauneudenhoitovinkit 🙂

 

Urheilevan tytön kauneudenhoitovinkit:

 

  1. Uni. Riittävät yöunet pitävät kasvot ja mielen pirteänä ja ihonkin tasaisempana, sillä huonosti nukutun yön jälkeen iho tuntuu epätasaiselta ja ainakin silmäpussit näkyvät meikin alta armottomasti 😀
  2. Juo riittävästi vettä. Tämä on harva se päivä minun itseni suurin kompastuskivi ja asia, jota yritän muistutella itselleni päivittäin. Juotu vesi nesteyttää kropan lisäksi myös ihoasi ja pitää sen kuultavana ja kauniina.
  3. Pese meikit aina ennen nukkumaanmenoa. Tämä on super tärkeä juttu. Vaikka olisit kuinka väsynyt, muista AINA pestä meikit illalla ja mene nukkumaan vain ja ainoastaan puhtaalla iholla. Iho kärsii meikistä ja meikeillä nukuttu yö vanhentaa. Itse olen muutenkin aina kotona ilman meikkiä ja iho saa rauhassa hengittää.
  4. Kosteutus ja toimivat ihon- ja hiustenhoitotuotteet. Niin ihon, kuin hiustenkin kosteutus on suomessa super tärkeää. Kylmä pakkastalvi tekee hallaa ilmaston lisäksi muutenkin niin kuivalle suomalaiselle iholle ja hiuksetkin kärsivät talvesta. Itse otan usein talveksi käyttöön tujummat rasvat ja öljypitoiset hiustenhoitotuotteet.
  5. Volyymiripsienpidennykset. Volyymiripset ovat jo pitkään olleet minulle pelastus arjen keskellä. Vaikka kannatankin luonnollista lookkia, olen sen verran laiska meikkaamaan päivittäin, että volyymiripset ovat minulla arjen suuri helpotus. Lookki on huoliteltu, vaikka olisit suoraan sängystä noussut.

Siinäpä yksinkertaisimmat ja toimivimmat kauneudenhoitovinkkini. Saan paljon kysymyksiä, missä laitatan ripseni ja vastaus on Victorias Room For Beautyssa Helsingin Ullanlinnassa. Victoria tekee todella kauniit ja kestävät volyymiripset ja käyn huollattamassa niitä noin neljän viikon välein. Victoria tekee ripsienpidennyksien lisäksi karvanpoistoja, rakennekynsiä sekä kynsien geelilakkauksia. Victorias Room For Beautysta saa myös kätevästi lahjakortteja pukin kontiin!

 

Victorian vapaita aikoja voit tiedustella numerosta: 050 5849077

 

 

 

 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

snapchat: anna.korhonen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like