single-image

Matkakuumetta.

Ihanaa torstaita <3 Täällä podetaan pahemman laatuista matkakuumetta.

Vaikka syksy onkin mielestäni yksi kauneimpia vuodenaikojamme, on kuitenkin jatkuva pimeys läpi talven uuvuttavaa. Usein pimeät päivät korostuvat Etelä-Suomessa, sillä lunta on erittäin vähän, jos ollenkaan.

Siksipä päätimmekin tänä vuonna katkaista talven pimeyden ja varasimme matkan kevättalvelle Aasian lämpöön <3

 

Matkustelu on asia, jota haluaisin tehdä enemmän. Se on asia, jonka rahallinen panostus rikastuttaa sinua ihmisenä valtavasti. Vaikka itse matkustelen etelän lämpöön vain keskimäärin kerran vuodessa, tykkään tehdä lyhyempiä viikonloppumatkoja ystävien kanssa ihan jonnekin lähelle. Shoppailureissu Tallinnaan, tai tyttöjen viikonloppu Tukholmassa antavat jo mukavan katkaisun arjen kiireille 🙂

Matkustelussa eniten minua kiehtoo nähdä uusia, kauniita paikkoja ja henkeä salpaavia maisemia, mutta kyllä se lämpö ja aurinko on usein ne asiat, jonka perässä haluan pimeän talven keskellä matkustaa. Jo viikonkin loman aikana saa ladattua niin hyvin auringon energiaa, että talvi tuntuu ihan erilaiselta ja paljon vähemmän uuvuttavalta, kun sen saa katkaista pieneen lomaan. Toki matkustaminen itsessään väsyttää ja on aika raskasta, mutta kun kohteeseen pääsee, ei se tarvitse kuin aurinkoa, meren ja hyvän kirjan niin minun stressin hoito on taattu 😀

PS: Suosittelen kaikkia käymään kurkkaamassa ystäväni matkablogia Aurinkorasvaa ja Aloeveeraa täältä. Veera on SUPER aktiivinen matkustelija ja häneltä saa varmasti matkavinkkejä lähes jokaiseen maailman kolkkaan 😉 😀

Lomatunnelmiin <3

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like