single-image

Tervetuloa syksy.

Syksy on täällä.

Illat pimenevät, kelit viilenevät ja kohta saa kiepauttaa kaulahuivin kaulalle ja laittaa untuvatakkia niskaan. Kahdeksan jälkeen on jo pimeää ja katuvalot palavat läpi yön. Lehdet alkavat karista puista.

Syksyn 10 selviytymis-vinkkiä:

 1. Villasukat. Mieluiten mummin tekemät.

2. Lämmin viltti, kynttilät ja hyvä kirja. Laitan teille myöhemmin kirjasuosituksia, sillä olen itsekin näin syksyn myötä innostunut lukemisesta.

3. Vihreä tee. Mikä onkaan parempaa, kuin hörppiä kuumaa, kehoa ja mieltä rauhoittavaa teetä illalla ennen nukkumaanmenoa.

4. Lämpimät vaatteet. Mikään ei ole niin inhottavaa, kuin KYLMÄ. Joten kaiva untuvatakki varastosta ja muhkean lämpimät villapaidat kaapin pohjalta. Pukeudu lämpimästi, niin vältyt syysflunssalta.

5. Lasi punaviiniä. Tämä nyt on vaan pakko mainita, sillä mikä olisikaan tyttöjen-illassa parempi juoma valinta syksyisin juustojen kanssa, kuin täyteläinen punaviini. 😉

6. Keitot. On jännä huomata, kuinka keittoruoat lisääntyvät ainakin omassa keittiössämme aina syksyn koittaessa. Lämpimät keitot ovat super helppoja tehdä ja sopivat syksyiseen ruokapöytään kuin nakutettu 🙂

7. Lenkkeily. En tiedä mitään parempaa keliä lenkkeillä kuin pikkuisen viileä syysilta, kun hengitys höyryää juostessa ja ilma tuntuu hikisellä iholla viileältä. Happi kulkee jotenkin erityisen hyvin ja askel on kevyt kulkea.

8. Kirjoittaminen. Syksyisin on ihana istua kynttilän ääreen ja kirjoittaa ajatuksia ylös. Syksy on itselleni jollain tapaa myös rauhoittumisen aikaa ja silloin malttaa olla paremmin paikoillaan, kuin kesällä 😀

9. Salitreenit. Syksy on myös sateen aikaa ja vaikka olenkin henkeen ja vereen ulkotreenien kannattaja, on sykyisin ihanaa mennä treenaamaan sisälle sateelta suojaan. Urheilu muutenkin antaa ekstra-energiaa syksyyn, josta auringon tuoma valoenergia puuttuu.

10.Uni. Kesäisin kärsin usein valoisien öiden vuoksi unenpuutteesta tai unettomuudesta, mutta syksyisin nukahdan usein jo sohvalle ennen nukkumaanmenoaikaa ja unta riittäisi vaikka kellon ympäri. Itse olen sitä mieltä, että kun keho tarvitsee unta, silloin nukutaan. Ja syksyllä annankin itselleni luvan nukkua ihan hyvällä omalla tunnolla vaikka kymmenen tuntia yössä, mikäli sen määrän tarvitsen 🙂

Rauhallista syksyn odotusta <3

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig:anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNA KOO

4 Comments
 1. Lisa 7 vuotta ago
  Reply

  Hei mikä tuo takki on? 🙂

  • anna 7 vuotta ago
   Reply

   Moikka Lisa. Tuo takki on SUPER vanha! Ja muistaakseni se on ostettu joskus kymmenen vuotta sitten jostain Seppälästä 😀 Mutta samantapaisia löytyy varmasti nytkin syksyllä kaupoista, kun tikkitakit on taas in! 😀

 2. Jenni 7 vuotta ago
  Reply

  Hei Anna, Halusin viimein jättää sinulle kommentin, sillä Olen seuraillut blogiasi alusta alkaen ja olet kyllä todella upea mimmi! 🙂 vaikutat niin reippaalta ja iloiselta, positiivisen itsevarmalta ja terveeltä naiselta – siis upealta inspiraation lähteeltä! 🙂 olen saanut sinun teksteistäsi valtavasti motivaatiota ja hyvää mieltä, ja tsemppiä treenailuun. Kiitos siis sinulle, kun jaksat kirjoitella – lukijoita ja ihailijoitasi kyllä riittää, vaikka ei aina kommentteja tulisikaan 🙂

  Blogisi on terveys- ja hyvinvointiaiheinen, mutta olisi kiva lukea postaus tyylistäsi 🙂 itselläni on monesti ”ongelmia” pukeutua tyylikkään sporttisesti ja olisikin kiva lukea sinun tyylistäsi. Sekoittuuko pukeutumisessasi sporttisuus ja oma tyylisi vai onko sinulla urheiluvaatteet ja vapaa-ajan vaatteet erikseen? Mitkä on luottovaatteesi salilla entä mitä tykkäät käyttää kotona? 🙂

  Kiitos vielä mielettömän ihanasta blogista ja ihanaa syksyä <3

  • anna 7 vuotta ago
   Reply

   Moikka Jenni ja ensinnäkin KIITOS tuhannesti kommentistasi <3 <3 On sanottava, että kommentit, joita lukijat jättävät ja viestit, joita lukijoilta saan, merkitsee minulle ÄÄRETTÖMÄN PALJON ja olen niistä todella kiitollinen <3 Ne antavat aina superisti energiaa kirjoittamiseen ja motivoivaa on kuulla teistä, ketkä sielä ruudun toisella puolen olette 🙂 Ihanaa että olet löytänyt blogini ja pysynyt vielä matkassa mukana näinkin kauan! Ja Kiitos superisti postaus -ideasta! Voin ilman muuta toteuttaa sen, laitan samoin tein muistiin ja rupean työstämään postausta tyyli-aiheesta, sitä jo aiemminkin kysytty 🙂

   Ihanaa syksyä sinulle <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like