single-image

Virallisesti Personaltrainer.

Moikka ja mahtavaa viikon alkua!

Minulla viikko alkoi MIELETTÖMISSÄ  fiiliksissä, nimittäin eilen päätimme monta kuukautta jatkuneen SpartanGearin PT-koulun mielettömään ja rankkaan Bootcamppiin Turun Ruissalossa. Ja tänään saimme Antti Nurmelta vahvistuksen, että olemme nyt VIRALLISESTI PERSONALTRAINEREITA!

HUH! Ihan mieletön fiilis. Olen oppinut niin VALTAVASTI viimeisen muutaman kuukauden aikana mutta tiedän, että tästä se oppiminen vasta alkaa. Ja parasta tässä on se, ettet koskaan ole valmis.

Koulu oli itselläni pitkä ja kivinen, kevät oli niin super kiireinen, etten pystynyt antamaan koululle kaikkea 110%, mitä olisin halunnut, mutta sain kuin sainkin sen kunnialla vedettyä loppuun saakka. Ja sain koulusta NIIN PALJON uusia kokemuksia ja oppeja ja yhden ihanan ystävänkin, etten vaihtaisi päivääkään <3

Tällä viikolla tulossa vielä koonti PT -koulusta ja fiiliksistä,

joten pysykää kuulolla!

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like