single-image

Q & A – vastauksia.

Ihanaa viikonloppua. Kuinka kaunista ulkona onkaan. Mieli on ollut tällä viikolla jotenkin tosi kirkkaana, sillä meillä on muutto nyt ohi ja suurin osa asunnosta remontoituna, joten nyt saa hieman huokaista. Olen niin innoissani uudesta kodista!

Nyt kuitenkin kauan toivottuun Q & A -postaukseen vastauksia. Blogiani pitkään lukeneet tietävätkin, että linjani on pitää teksti positiivisena ja hyvän maun rajoissa, joten kaikkien kysymyksiin en tule vastaamaan. Olen poiminut kysymyksiksi useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, jotta mahdollisimman moni saisi mieltään askarruttaviin kysymyksiin vastauksen 🙂

Millaiseen taloon muutitte miehesi kanssa? 🙂 Tuleehan uudesta kodista sitten omaa postausta ?

Muutimme kaksikerroksiseen rivitalohuoneistoon ja koti-postausta on varmasti keväämmällä tulossa heti kun saamme remontin saatettua loppuun ja tavarat oikeille paikoilleen 🙂 Myös piha vaatii uuden ilmeen, joten saa nähdä saatteko myös ’viherpiiperö’ -postauksia iloksenne 😀

Kuinka paljon treenaat nykyään?

Kuten aikaisemmin blogissani kerroinkin, on remontti, muutto, työ ja koulu siinä ohella vienyt kaiken aikani, joten viimeiseen kolmeen viikkoon en rehellisyyden nimissä ole ennättänyt tekemään mitään arkiliikuntaa ja lenkkeilyä kummallisempaa. Kurjaa. Ja mieli tekee kovasti jo salille ja ulos treenaamaan. Jostain on ollut pakko kuitenkin karsia ja valitettavasti nyt keväällä se on ollut treenit. En malta odottaa että pääsen taas takaisin arki-rytmiin!

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on opiskelun suhteen?

Vaikka olenkin täysipäiväisesti töissä, ajattelen, ettei opiskelu ja itsensä kehittäminen ole koskaan turhaa. Nyt haluan ensi viikonloppuna valmistua PT -koulusta ja uskon haluavani vielä tulevaisuudessa opiskella lisää. Jotakin hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää, en osaa vielä tarkemmin sanoa mitä 🙂

Mitä lajeja olet harrastanut lapsuudessa/nuoruudessa?

Aivan pienenä lapsena muistan kuinka äiti raahasi meitä lähes kaikkia lajeja kokeilemaan. Olen kokeillut lajeja koripallosta telinevoimisteluun, mutta ylä-aste aikoihin tanssi veti puoleensa ja tanssin läpi koko nuoruuteni pääaineenani klassinen baletti sekä nyky- ja jazztanssi. Olen suorittanut taiteen perusopetuksen päättötöineen silloisen Erityiskoulutusluokan kanssa ( tanssikoulumme edustusjoukkue ).

Lempiruokasi?

Tämä on helppo. Poronkäristys ja tortillat.

Onko sinulla ollut koskaan syömishäiriötä?

Ei ole. Olen aina ollut hoikka-rakenteinen ja käynyt lapsena paino-kontrolleissa, mutta en ole koskaan kärsinyt syömishäiriöstä. Syömiseni on aina ollut terveellä pohjalla.

Vinkkisi kesäkuntoon?

Tähän tulossa postausta piakkoin. Kuitenkin kannattaa siistiä ruokavaliosta turhat hötöt pois ja lisätä kulutusta. Yksinkertaisuudessaan 😀

Mitä liikkeitä teet salilla?

Riippuu aivan päivästä. Mikäli ennätän salille vain kaksi kertaa viikossa, pyrin treenaamaan koko kropan läpi. Mutta mikäli käyn salilla 4 – 5 x viikossa, jaan päivät kolmijakoisesti. Jalat – ylävartalo – keskivartalo. Minulla ei ole tarkkaa sali-ohjelmaa jota noudatan ja kesällä teen varmasti paljon treenejä myös ulkona. Ihanaa!

Paras liike pakaran pyöristykseen?

Voisin vaikka vannoa että se on kyykky ja kaikenlaiset sen eri variaatiot 🙂

Kuinka usein syöt epäterveellisesti?

Tämä on aivan viikko kohtaista, mutta pyrin pitämään karkkipäivän kerran viikkoon. En kuitenkaan koe tarvetta kieltäytyä äitienpäivä-kakusta tai synttäri-kesteistä, vaikka karkkipäivä olisi sillä viikolla jo pidetty 😀 Joskus lipsun enemmän, joskus vähemmän. Olen kokenut helpommaksi jättää herkut kokonaan pois ja herkutella luvan kanssa kerran viikkoon, kuin syödä silloin tällöin ’karkki sinne, karkki tänne’ ajatuksella.

Sinun kauneusihanne?

Hymyileväinen, toisia kauniisti kohteleva ihminen.

Oletko onnellinen ?

Olen tällä hetkellä todella onnellinen. Koen olleeni tosi onnekas elämässä ylipäätään.

Vinkit positiivisena pysymiseen?

Positiivisuus on asenne. Se on tapa ajatella asioita. Jos aloitat päiväsi jo aamulla ajattelemalla tietoisesti hyviä ja positiivisia asioita, mielesi kirkastuu. Positiivisuus on myös tarttuvaa joten kannattaa katsoa minkälaisten ihmisten seurassa viettää päivänsä 😉

Ootko koskaan harrastanut kilpaurheilua?

Kiersimme tanssiryhmämme kanssa kisoissa, mutta en luokittele sitä kilpaurheiluksi.

Minkälaisia vaatteita et koskaan voisi käyttää ihmisten ilmoilla?

Shortseja, joissa pakarat vilkkuu. Niitä näkyi todella paljon viime- ja toissakesän katukuvassa. Olen sitä mieltä, että nainen voi olla tyylikäs ja pukeutua naisellisesti vaikkei paljasta pintaa liikaa vilku. 😉

Mitä mieltä olet tatuoinneista? Haluaisitko itsellesi?

Tatuoinnit sopivat toisille. Itse en niistä välitä, pidän kehostani näin ihan luonnollisena. Nuorempana harkitsin sellaisen ottoa, mutta onneksi en siihen ratkaisuun päätynyt; se varmasti kaduttaisi tänä päivänä.

Mitä epäterveellistä syöt mieluiten?

Suklaata ja irttareita.

Paras vinkkisi luonnolliseen kauneuteen?

Hymyile ja pese meikit aamuin illoin 🙂 Juo paljon vettä ja käytä kesäisin suojakerrointa.

 Mistä kaupoista yleensä ostat vaatteita? Ostatko enemmän netistä vai ihan liikkeistä?

Helsingissä lemppariliikkeitä ovat varmasti Zara, Mango ja ureheiluvaatekaupat.  Tilaan mielelläni vaatteita myös netistä, sillä harvoin löydän kaupoista haluamaani vaatetta. Tykkään kuitenkin joskus viettää aikaa sovituskopeissa ja kaupoissa saa paremmin selville tuotteen laadun, materiaalin sekä istuvuuden.

Mitä mieltä olet tasa-arvoisesta avioliittolaista ja kuuluuko sinun mielestä kirkon vihkiä myös homopareja?

Olen sitä mieltä, että jokainen saa rakastaa sitä ihmistä ketä haluaa. Rakkautta ei voi rajata. Ei näön, koon, iän tai sukupuolen perusteella.

Lemppari aamu- ja iltapala?

Näitä on miljoona! Ja tästä aiheesta voisin kirjoittaa kokonaisen postauksen 🙂 Aamuisin syön mieluiten  puuroa, munakasta, pannukakkuja, marjoja ja hedelmiä. Iltapalaksi käy oikeastaan kaikki samat 🙂

Paras äidin antama neuvo elämään?

Kaikista ihmisistä ei tarvitse pitää mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen ja oltava ystävällinen. Ja ikinä ei saa valehdella tai varastaa.

Kerro joitain vinkkejä miten välttää makeanhimo tai naposteluhalu iltaisin! 🙁

Tasainen ateriarytmi läpi päivän on kaiken A ja O. Näin verensokerisi pysyy tasaisena eikä herkkuhammasta rupea kolottamaan. Iltaisin syö riittävän kokoinen iltapala, että tunnet olosi kylläiseksi. Voit myös vaihtaa napostelun kohteet johonkin terveellisempään ja aloittaa siitä. Osta babyporkkanoita tai tuoreita marjoja! Niitä saa napostella ihan luvan kanssa 🙂 Joskus kuppi vihreää teetä hunajalla voi helpottaa pahimpaan himoon. Napostelu on vain opittu tapa! Keksi sen tavan tilalle jokin uusi tapa. Mitäpä jos venyttelisit iltaisin tai tekisit jotakin muuta täyttääksesi tuon napostelu-hetken 🙂

Ja ps. napostellakkin saa joskus 🙂

Nyt ihanaa viikonloppua teille kaikille<3 Viettäkää se leväten ja liikkuen ja auringosta nauttien 🙂 Snapchatissa: anna.korhonen voit nähdä viikonlopun kuulumisia SpartanGearin PT-koulun päätös viikonlopulta!

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Juulia 4 vuotta ago
  Reply

  Siis toi sun vastaus tohon kauneusihanteeseen on paras koskaan kuulemani ja kertoo susta ihmisenä aika paljon! Ois ihana kuulla tuollainen vastaus ihmisiltä useammin!

  • anna 4 vuotta ago
   Reply

   Voi kiva kuulla <3 Näin se vain on että hymy ja kauniit sanat tekevät sanojastaankin kauniimman 😉 🙂 Ihanaa viikkoa sulle <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like