single-image

Lapista löytyi rauha.

Ihanaa viikon alkua teille ja toivon sydämestäni, että teillä kaikilla oli ihana pääsiäinen <3 Me vietimme pääsiäistä Lapissa Levin valkoisilla rinteillä ja kotiuduimme vasta tänään takaisin Helsinkiin. Täytyy antaa Lapille ja sen tunnelmalle kyllä täydet kymmenen pistettä. Porontaljat, pakkasaamut, lumituiskut, käppyrä kuuset, valkoiset hanget ja puhdas ilma.

Lapista löytyi rauha.

 

 

Lähtö Helsingistä …

 

…ja saapuminen Lappiin <3

 

 

Majoituimme Levin keskustassa Break Sokos Hotel Levissä ja sijainti tuossa hotellissa oli täydellinen. Joka paikkaan oli lyhyt matka ja rinteeseen käveli hotellilta muutaman minuutin. Huoneistossamme oli kirsikkana kakun päälle oma sauna, jota lämmitimmekin joka kerta rinteessä vietetyn päivän päätteeksi.

Lapin loma koostui:

-laskettelusta ja ulkoilusta

-pitkistä yöunista

-saunan lämmöstä ja punaviinistä

-lapin herkku ruoista

-kuumasta kaakaosta ja munkeista

-puhtaasta luonnosta

-hiljaisuudesta

-rauhasta

Poronkäristystä <3

 

Herkkuja <3

 

Maisema haikeana kotiinlähtö-päivänä bussin ikkunasta <3

Suosittelen Lappia ehdottomasti kaikille. Siis ihan kaikille. Niin turisteille kuin suomalaisillekin. Ihan hävettää, etten aikaisemmin ole käynyt noin pohjoisessa osassa Suomea. Mutta nyt kun olen, voin olla varma, ettei Lapissa vietetty loma jäänyt ainoaksi lomaksi pohjoisen maisemissa <3

Ihanaa viikon alkua <3

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Camilla 7 vuotta ago
  Reply

  Meillä on mökki lapissa :). Ei tule joka talvi tosin käytyä, kun se on niin kaukana ja me ajetaan sinne autolla. Millon muuten vastaat kysymyspostaukseen? 🙂

  • anna 7 vuotta ago
   Reply

   Lappi oli kyllä super ihana! Mutta valitettavan kaukana Kysymyspostaus tulee ensiviikolla! Ihanaa alkavaa viikkoa sinne

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like