single-image

Fitnessmallien kansainväliset kuvaukset – kurkistus kulisseihin.

Moikka ja mahtavaa torstai-iltaa. Minulla se ei ole niinkään mahtava, sillä olen joutunut viettämään tämän viikon visusti viltin alla nenä punaisena niistämisestä. Syysflunssa iski viimein! En tiedä onko minulla joku karma, mutta olen AINA joka ikinen vuosi joko joulun tai uudenvuoden kipeänä. Nyt se sattui tähän välipäiville. Ai että, miten harmittaa olla sängynpohjalla, kun mieli tekisi mennä ulos lenkille tai salille sulattelemaan jouluruokia! Nyt ei auta kuin nöyrtyä ja levätä. Ensi vuosi aloitetaan sitten SUPER TEHOILLA!

Viime viikolla olin myös super tehokas, sillä meillä oli fitnessmallien kanssa SUPER SIISTIT kansainväliset kuvaukset meidän yhteistyökumppanin mass.fi:n kanssa. Mass.fi on lisäravinteiden verkkokauppa. Yksi isoimmista ja suosituimmista Suomessa. Laadun vuoksi, mutta myös siitä syystä, että Mass.fi tarkistaa hinnat joka päivä. Näin ollen tuotteet ovat aina muita halvempia. Valikoimasta löytyy mm. proteiinejapalautusvalmisteita, aminohappoja, vitamiineja, rasvanpolttajia ja dieettituotteita, patukoita sekä tehonlisääjiä. Näissä kuvauksissa kuvasimme mm. BetterBodiesin vaatteita. Mass.fi:sta voit ostaa Better Bodiesin paitojatrikoita, huppareita tai vaikka shortseja. Saimme itsekin kuvausvaatteet omaksi ja laatu on ainakin priima!

 

Päivät alkoivat hiusten laitolla ja meikillä.

 

Odottelua studiolla.

 

Kuvauksia.

 

Eevan kanssa siirtymässä ulkokuvauksiin 🙂 Eeva kirjoittaa blogia Eevan Lenkkareissa.

 

Kuvauspäivät olivat pitkiä, mutta sitäkin antoisampia! Ja mikä ilo oli työskennellä huippuammattilaisten kanssa. Kuvaajamme tulivat Briteistä saakka, joten päivät olivat myös super tehokkaita ja kuvauspaikkoja useita. Saimme kuin saimmekin koko setin kasaan kahdessa päivässä ja täytyy kyllä kehua, miten MIELETÖN tiimi meillä on kasassa! Lähes kaikki fitnessmalli.fi:n tytöt olivat mukana kuvauksissa ja mikäpä sen mukavampaa, kuin tehdä töitä ihanien tyttöjen kanssa. Ulkokuvauksissa oli kylläkin melko kylmä ja voi hyvinkin olla, että nappasin flunssan mukaani sieltä! 😀 Laitan teille ulkokuvauksista ’Kulissien takaa -matskua’ myöhemmin.

 

En malta odottaa että näemme valmiita kuvia! Mieletöntä matskua tulossa. Nyt, rauhallista ( tai railakasta) viikonloppua kaikille. Uusi vuosi jo kolkuttelee 😉

-ANNAKOO

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like