single-image

Urheilevan tytön päivien pelastus: täydelliset ripsien volyymi -pidennykset.

Minä en ole koskaan ollut erityisen pinnallinen ihminen, tai ainakaan en sellaiseksi ole itseäni mieltänyt. Koen ulkonäköä ja tyylikkyyttä tärkeämpänä sen, mitä ihmisellä liikkuu aivokopan sisäpuolella ja kuinka hän näkee ja kokee tämän maailman ja minkälainen on hänen suullinen ulosantinsa.

Olen kuitenkin tyttö siinä missä muutkin ja minäkin tykkään siitä, että hiukset ovat nätisti ja aamulla pelistä sinulle toivottelee huomenia joku muu, kuin itse metsän kauhistus!

No. Kiireisenä tyttönä rakastan pitkäkestoista kauneudenhoitoa. Ratkaisuja, jotka auttavat minua näyttämään huolitellulta, vaikken olisi itselleni mitään tehnytkään 😀 Paras ratkaisu tähän on ehdottomasti laadukkaat RIPSIEN VOLYYMIPIDENNYKSET! <3

 

Käyn laitattamassa volyymi -ripseni joka kolmas viikko ihanan ja tunnollisen luottolaittajani Victorian luona. Victorias Room For Beauty löytyy Helsingin tunnelmallisesta Ullanlinnasta, Pietarinkatu 14:sta. Kulkeminen liikkeeseen on kätevää, bussi nro 24 ajaa lähes oven tuntumaan ja raitiovaunut nro 3 ja 1A kivenheiton päähän.

Tunnelmallinen kivijalkaliike.

 

Ihana ja lahjakas Victoria <3

Victorias Room For Beauty tarjoilee asiakkailleen monipuolisesti erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä palveluja, kuten rakennekynsiä, geelilakkausta, karvanpoistoa, parafiinihoitoja, sekä ripsien pidennyksiä. Kauneudenhoidon lisäksi Vicrtorias Room For Beautyssa voit shoppailla koruja, vaatteita, kenkiä ja laadukasta kosmetiikkaa! Kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa, ei ole mitään, mihin Victorialla ei olisi ratkaisua! 😀

 

Vaatteita.

 

Koruja.

 

Kynsiä ja geelausta.

 

Kosmetiikkaa.

 

 

Sen lisäksi, että Victoria on mielettömän ammattitaitoinen ja taitava kosmetologi, on hän yksi sydämellisimmistä ihmisistä, kenen hoidoissa olen käynyt! Victrias Room For Beautyssa panostetaan asiakastyytyväisyyteen, enkä KOSKAAN ole joutunut pelkäämään, ettei aikoja ole! Victoria järjestää AINA asiakkaillensa aikaa, vaikka yöllä, jos ei muuten! 😀 Mieletöntä palvelua, ei voi muuta sanoa! Ja erittäin suurena plussana tulee myös edulliset hinnat!

 

Tämä takahuoneen maljakko ei voisi osuvampi olla – Victorias Room For Beauty – on, kuin kotiin menisi <3

 

 

Täältä pääset tutustumaan palveluihin ja täältä hinnastoon (huom! ripset vielä päivittämättä, niitä kuitenkin saa ja edullisesti!). Victorialle voit varata suoraan ajan numerosta: 050 584 9077.

Kiitos Victoria, että saan olla asiakkaasi <3 Ihania kauneudenhoitohetkiä <3

-ANNAKOO

*Kyseessä kaupallinen yhteistyö.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like