single-image

Sisustus-inspiraatio ja uusia suunnitelmia.

Osa varmaan tietääkin, että olemme etsineet jo jonkin aikaa uutta kotia. Vaikka täydellistä yksilöä ei olekaan vielä löytynyt, on minusta kuitenkin  ennättänyt kuoriutua oikea remonttireiska ja  sisustus-intoilija! Tavallaan toivoisin, että löytäisimme kodin, missä ei tarvitsisi remontoida paljoa, mutta toisaalta, olisihan se mahtavaa päästä tekemään kodista juuri meidän näköinen <3

Ajattelinkin nyt sisustus vimmassani tulla purkamaan keksintöjäni ja ajatuksiani tänne. Näin selkeytän ehkä omaakin ajatusmaailmaani (haavemaailmaani) siitä, millaista todella haluan kodissani näyttävän.

Olen aina ollut vaalean perään ja muuttaessani Helsingin kotiin, halusin EHDOTTOMASTI valkoiset sohvat. No, en halua enää. Olen luonteeltani myös sottapytty, eikä ole yksi, eikä kaksikaan kertaa, kun sydämeni on pompannut kurkkuun, kun joko minä, tai vieraani on lähestulkoon läikyttänyt sohville ruokaa tai juomaa. Tämän takia ajattelin seuraavaa kotia varten haaveilla jo vaalean harmaasta, tai beigen väristä olohuoneessa. 😀

Olohuone on paikka, jossa meidän kodissa vietetään eniten aikaa, joten siksi sen suunnittelu kutkuttaa minua eniten. Olohuoneessa tulee olla kodikasta, siistiä, puhdasta ja kaunista. Tykkään siitä, ettei tavaraa ole liikaa ja kodissa säilyy rauhallinen tunnelma. Valaistus tulee olla kohdallaan ja näin talvisin olenkin kynttilöiden suurkuluttaja!

 

 

OLOHUONEEN SISUSTUS

 

 

 

Siinä hieman suuntaa antavaa esimerkkiä siitä, millaiselta meidän tulevassa kodissa saattaisi näyttää. Toki olen luonteeltani tuuliviiri, ja mieli voi muuttua vielä sata ja yksi kertaa, mutta ainakaan TÄYSIN valkoista en enää kodistani halua. Haluan luoda siihen lämpöä harmaalla, beigellä ja puun eri sävyillä.

Onko ruudun toisella puolella muita sisustusintoilijoita tai remppareiskoja? 😀

-Anna.

 

 

 

* Sisältää mainoslinkkejä.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like