single-image

TAKKI AUKI.

Tässä mä nyt olen. Tästä mä en nyt enää paremmaksi muutu. Mä olen tehnyt kaikki asiat juuri niinkuin olen parhaaksi nähnyt. Antanut kaikkeni. Laittanut kaikki paukut peliin ja tehnyt niin hyvin kuin olen osannut. Huomenna mä astun lavalle ylpeänä suoritukseeni, oli sijoitus mikä tahansa. Minä olen tyytyväinen itseeni ja saavutukseeni juuri näin . Enempään minusta ei ole, joten silloin se riittää.

 

 

Huomenna on Fitnessmalli 2016-finaalipäivä. Minä olen valmistautunut siihen viimeisen puoli vuotta. Välillä tie on ollut kivinen, mutta olen nauttinut joka hetkestä. Nyt vaan nautitaan loppumetreistä ja annetaan vielä kerran kaikkensa.

 

 

Nyt olen ihan takki auki. Enää mikään ei ole mun omissa käsissäni vaan viisaammat saavat päättää 😀 Pitäkää mulle tsemppipeukkuja. Olen kiitollinen kaikkien tuesta <3 Fitnessmalli 2016- finaali huomenna klo:12:00.

 

 

 

Rakkaudella: Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like