single-image

Miss Suomi 2015 -kiertue

Moikka ihanat <3 Apua! Mä lupasin kertoa tänään muistojani Miss Suomi 2015 -kiertueelta, mutta selatessani vanhoja kuvia ja päiväkirjaani (kyllä! kirjoitin kiertue-päiväkirjaa) heräsi mieleeni NIIN PALJON IHANIA MUISTOJA, että voisin kirjoittaa niistä kirjan! 😀 Kerron kuitenkin tänään TIIVISTETYN version ihanasta kiertueestamme ihanien ihmisten parissa! Kuvat puhukoot puolestaan! <3

Semifinaalien jälkeisenä päivänä julkaistiin finaalikymmenikkö ja aamupäivän pressin jälkeen alkoi missikiertue. ( Tsemppiä vaan tuleville finalisteille! <3 )

 

IMG_0392

 

Kiertueen alussa ensimmäiset päivät pitivät sisällään lukuisia bikini-kuvauksia sekä haastatteluja. Onneksemme Miss Suomen virallinen kuvaaja Lars Johnsson on aivan huippuluokan kuvaaja ja ihana persoona, jolta esimerkiksi minä sain paljon apuja kuvausten aikana.  Kuvausten ja haastattelujen lisäksi saimme poseeraus-koulutusta Satu Tuomistolta ja pääsimme myös ’korkkarikouluun’, missä hiottiin jokaisen omaa kävelytyyliä parempaan. Lisäksi meillä oli radio- päivä, jolloin pääsimme Sanomatalolle harjoittelemaan haastattelujen tekemistä. Saimme tuolla reissulla myös media- sekä somekoulutusta, sekä tapasimme ison kasan kuuluisuuksia. Lähes koko ajan matkassamme oli myös kuvausryhmä, jotka kuvasivat tulevia Miss Suomi -jaksoja. Eli lähes joka hetki sinun tuli tiedostaa se, että sinua kuvataan.

Muistan kiertueen alun olleen todella kiireinen ja hektinen ja lähinnä tuon alun vain yritti pysyä aikatauluissa mukana ja koetti ehtiä nukkumaan muutaman tunnin yössä. Meillä oli kuitenkin NIIN MAHTAVA TYTTÖPORUKKA koossa että kiire ja vähäinen uni ei haitannut, sillä meillä oli VALTAVAN hauskaa!

 

IMG_0413

 

Miss Suomi -kiertueesta kului paljon aikaa ymmärrettävästi myös missibussissa matkustamiseen ja nyt erityismaininta meidän IHANALLE kuljettajalle Jormalle, joka kohteli meitä tyttöjä kuin prinsessoja koko matkan ajan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ensimmäisenä missibussin nokka osoitti Tampereelle ja seillä meillä olikin Miss Suomi -kiertueen ensimmäinen ’keikka’. Olimme opetelleet koreografian valmiiksi ja napanneet matkalla Hunksit kyytiin ja ensimmäinen show -etappi oli Tampere. Samalla kävimme myös Ideaparkissa nimikirjoitustenjako-tilaisuudessa  ja Jutta Gustafsbergin ja Vertin treeneissä.  Tosi mieletön etappi siis! Seuraavan päivän keikka oli Lahdessa kauppakeskus Karismassa. Omasta mielestäni nuo päiväkeikat lasten parissa olivat ehdottomasti parhaimpia!

 

IMG_0916

IMG_0997

IMG_0883

 

Keikkojen jälkeen suuntasimme Rantasalmelle kylpylähotelli Järvisydämeen, joka on aivan uskomattoman ihana ja rentouttava paikka! Suosittelen kaikille! Järvisydämessä teimme paljon kuvauksia ja sielä saimme ensimmäisen kerran myös hieman omaa aikaa, jolloin minä suuntasin tietenkin lenkille ja luontoon! 🙂 Oli aivan mieletöntä päästä keskelle luontoa, järven rantaan ja olla hetki hiljaisuudessa <3 Samalla reissulla pääsimme Sulkavansoutuihin ja teimme pari koulukeikkaa.

 

IMG_1379

 

Järvisydämmestä suuntasimme vieläkin pohjoisempaan; Tahkolle. Tahkolla meitä odotti luxus- sviitit ja bikinikuvaukset -11 asteen pakkasessa 🙂 Pääsimme myös paistamaan pizzaa, keilaamaan ja vesijumppailemaan. Tahkon jälkeen kävimme vielä Matkuksessa ja Varkaudessa ja vietimme vielä yhden yön Järvisydämmessä ennen matkaamme Helsinki-Vantaalle ja….. ALANYAAN! WOHOOP!

 

IMG_1553

 

Alanya oli varmasti kaikille meille koko reissun kohokohta. Sielä meitä vastassa oli turkkilainen media ja luvassa oli PALJON kuvauksia niin upeilla Alanyan hiekkarannoilla, kuin upeissa vuoristo-maisemissakin. Myös Miss Alanya kilpailu oli mahtava kokemus! Alanyassa meitä kohdeltiin todella lämpimästi ja reissu oli kaikin puolin ikimuistoinen!

 

IMG_1804

IMG_1890

IMG_1960

 

IMG_2642

 

IMG_3351

IMG_2106

 

Suomeen kotiutumisen jälkeen ehdimme käväistä pikaisesti vielä juhlaillallisella ja kuvauksissa kauniissa Vanajanlinnassa ennen Miss Suomi 2015 -finaalia.

 

IMG_3342

 

Huh! Kiertue kesti kokonaisuudessaan kuukauden. Tuo kuukausi toi mukanaan upeita, uusia kokemuksia ja kymmenen upeaa uutta ystävää <3

Toivon tuleville finalisteille yhtä antoisaa ja tapahtumarikasta kiertuetta <3 Nauttikaa siitä ja ottakaa kaikesta ilo irti <3

 

<3: Anna

 

2 Comments
 1. Susa 6 vuotta ago
  Reply

  Aloin vasta muutama päivä sitten lukemaan sun blogia ja voin sanoa että joka kerta kun avaan sun instagramin tai blogin niin mua alkaa automaattisesti hymyilyttämään! Susta hehkuu iloisuus ja aitous! Ihanaa että löysin näin inspiroivan ja positiivisen persoonan blogin! Innolla jään odottamaan sun uusia postauksia 🙂

  • annakoo 6 vuotta ago
   Reply

   Voi ihana kuulla Susa <3 Mahtavaa, jos olet saanut itsellesi jotakin mielenkiintoista blogistani. Ihanaa, että lukijani ovat ruvenneet jättämään kommentteja, on ilo lukea palautetta ja se motivoi kirjoittamaan vielä useammin! Ihanaa, että kuulut nyt lukijoideni joukkoon! Mikäli toivepostauksia tulee mieleen, laita rohkeasti viestiä! Mahtavaa viikonloppua!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like