single-image

TIKIS -treenit Fitnessmallien kanssa!

HUH! AIVAN MIELETTÖMÄN HUIKEA päivä takana!!!

Meillä oli Fitnessmalli-finalistien kanssa tänään aamulla Helsingin Hernesaaressa TIKIS- treenit, jossa meidän tuli siis pitää itse tuon päivän treeni! Meidät oli jaettu kolmeen ryhmään – alkuverryttely, hiit- ja loppuverryttelyryhmä ja itse kuuluin noista viimeisimpään. Ja HUH mitkä treenit! Tytöt veti niin kovan setin, että en varmastikaan ollut ainut, kenen jalat tutisivat jo alkulämmittelyn jälkeen! Ja mikä parasta – treenikelit olivat mitä mahtavimmat! Aurinkoa täydeltä taivaalta ja hiki virtasi. Ei parempaa olisi voinut toivoa! Porukkaakin oli saapunut hienosti paikalle ja seura oli mitä mainioin. Treenin kruunasi tietysti vielä Celsiuksen tarjoamat virvoitusjuomat.

 

TIKIS 1
Parasta tässä porukassa on se, että AINA on hauskaa! 😀

 

TIKIS2
Treenimaisemat olivat AIVA MIELETTÖMÄT!

 

TIKIS8
Aurinko paistoi koko aamun täydeltä taivaalta!

 

TIKIS5
Paras kesäjuoma!

 

TIKIS6

 

TIKIS12

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Super iso kiitos Casalille ihanista treenivaatteista, mitkä tyttöjen kanssa saatiin! Tykkään niistä AIVAN VALTAVASTI! <3

 

TIKIS17

 

Oli ihan MAHTAVA päivä ja ihan PARASTA oli nähdä näitä tyttöjä <3 Käytiin treenin jälkeen vielä nautiskelemassa Eiran rannan maisemista ja lämpimästä auringon paisteesta. TIKIS-porukka tarjoaa muuten läpi kesän JOKA KESKIVIIKKO ulkoilmatreenit Hernesaaressa, joten sinne kaikki nauttimaan raikkaasta ilmasta ja hyvästä seurasta! Ilmoittautumaan pääset täältä.

Nyt minä menen vielä nautiskelemaan viimeisetkin auringonsäteet tältä päivältä ja teen iltatreenin EHDOTTOMASTI myös ulkona!

Terkuin: Anna.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like