single-image

Favorite place.

Olen asunut miltei vuoden Helsingissä ja ehdottomasti yhdeksi lempipaikoistani on muodostunut Kaivopuisto. Se on paikka, missä aloitan aamuni lenkkeillen. Sielä voin käydä myös rentouttavalla päiväkävelyllä, ystävien kanssa riemukkaalla piknikillä tai tekemässä rankkaakin rankempia mäkispurtteja. Kaivarin rannoilta löytyy myös ihania kahviloita ja kesäisin useampi Helsingin Jäätelötehtaan jätskikitska, joissa on ehdottomasti maistelemisen arvoiset jätskipallot !

 

kaivari1

 

kaivari2

 

Kaivopuisto on oikeastaan meidän kodin lähin ’metsä’, jos sitä siksi voi kutsua 😀 Rakastan liikkua luonnossa ja tuolla koen pääseväni lähimmäksi sitä. Myös veden välitön läsnäolo on todella rauhoittavaa. Toki rauhaa etsiessä tulee olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä kauniilla kelillä Kaivarin ranta täyttyy ihmisistä jo ennen puolta päivää. Silloin rentouttava lenkkeily muuttuu sokkeloiseksi ruuhkaksi, missä yrität parhaan kykysi mukaan väistellä kymmeniä ja kymmeniä ihmisiä, eikä lenkkeilystä tule juuri mitään.

 

kaivari 5

 

kaivari 8

 

kaivari 7

 

kaivari 9

 

kaivari 11

 

kaivari 10

 

Tänä aamuna sain kuitenkin nauttia maisemista ihan rauhassa ja kylläpä sielu taas lepäsi ! <3

Ihanaa alkanutta viikkoa!

<3llä; Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like